2777
2789
سلام دوستای خوب ومهربونم ....این چهارمین عید من در نی نی سایته.....یک حس خیلی خوبی الان دارم ...ک ارامش عجیب...خونه ام تقریبا همه چی اش تمیزه ...خودم هم خوشگل کردم.ههههه خلاصه یک سال دیگه ازعمرمون گذشت برای همیشه تموم شد ...خداراشکر می کنم به خاطر سالی که گذشت به خاطر همه شادی هایی که حسشون کردم ...به خاطر همه مهربونی هایی که بر من بارید ...به خاطر همه لبخندهای دخترم....به خاطر همه نوازش های شوهرم...به خاطر همه ثروت هایی که خرج کردیم وازشون لذت بردیم ...به خاطر همه ترس هاش ...چون لازم بودن برای جذابتر شدن زندگی ...به خاطر همه ناکامی هاش چون هرکدوم منو پخته تر کرد وفکرم را برای جستجوی راه حل ورزیده تر کرد....خدایا از تو شکر گذارم به خاطر همه اون لحظه هایی که تو را در قلبم حس کردم به خاطر حلول هایت ....خدایا کلمات من شکر گذاری عامیانه کودکی کم سواد است که تازه زبان باز کرده وتو همان اوج وهمان نهایتی ...مرا در اغوش گیر به تمامی....به تمامی ....خود را رها کرده ام لمس ام کن....خود را در اعوش تو افکنده ام در خود بفشارم......سال نو وسال گهنه بهانه است...ای عشق کهنه من ....عشقم را دریاب ...در همین ساعات پایانی 93 بر من ببار .....وجبران تمام دوری ها ونبودن هایم در کنارت را جبران کن ..تو را می خواهم وبس... عید همه مبارک... امیدم به این است که تمام مرزها وفاصله هایم با معبود در فصل جدید عشق کمتر شود ودر خالق خویشتن ذوب شوم ....در ضمن سلامتی وثروت وعشق وشادی وموفقیت که دیگه خدا جون بارها ازمون شنیدی .......و وو خدا جونم جنگ های دنیا را مختومه کن و تاابد صلح باشه ....می دونم دور از سیاست واقتصاده حرفم ولی خدایا تو که می تونی ....داعش وغزه واین همه ظلم را خدایا خودت درست کن به امریکا واروپا وسران و...امیدی نیست خودت جمعش کن فقط خودت .... خدایا همه بیمارهای گمنام دنیا را تسکین ومداوا کن ...خدایا همه عاشق ها را به هم برسون ....خدایا خودت همین جا را بهشت کن ...می دونم اینم می تونی هرچند به نظرما سخته.....خدایا گاهی به ما نظری کن ...نوازشی کن این قلب تنها مانده را .....؟آمیـــــــــــــــــــــن
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمیییییین... احسنت برشما.... وجود گرم خدا ان شاالله
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
مرسی بچه ها ..ایشالا سال خیلی خوبی داشته باشید
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود