2777
2789
عنوان

کنسرو لوبیا سبز

308 بازدید | 14 پست

سلام 

من یه کنسرو لوبیا سبز تو خونه دارم 

تا حالا هم نخوردم قبلا 

بعد این چ مزه ای هست ؟؟ مثل کنسرو لوبیا یا ماهی  خوشمزه هست ؟که بشه ازش ب عنوان غذای حاضری استفاده کنی ؟ یعنی این کنسرو با نون و نوشابه یا دوغ

یا واسه این غذاها مثل استامبولی و خورشت لوبیا سبز هست فقط؟

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت نخود فرنگیه؟ واسه سالاد ماکارونی و الویه استفاده میشه غذا کامل نیست که

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

باید با چیزی قاطی کنی تنهایی نمیشه خورد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ن گلم   لوبیا سبز هست  منم اصلا تا حالا ندیدم

لوبیا سبز ما بهش گوشت اضافه میکنیم به عنوان خورشت رو برنج میخوریم فکر نمیکردم کنسروش هم باشه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
قبلا خوردی با چی مثلا  اخه شبی غذا نداریم  فکر یه حاضری ام

میتونی با گوشت چرخ کرده و رب قاطی کنی

ب صورت خوراک با نون بخوری

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
لوبیا سبز ما بهش گوشت اضافه میکنیم به عنوان خورشت رو برنج میخوریم فکر نمیکردم کنسروش هم باشه

اه دیگه  

میشه خورشت لوبیا سبز 

منم تا حالا کنسروشو ندیده بودم الان چند وقته تو خونمه  نمیدونم چیکارش کنم🤣🤣

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
اه دیگه   میشه خورشت لوبیا سبز  منم تا حالا کنسروشو ندیده بودم الان چند وقته تو خونمه&nb ...

گرم کن بریز رو برنج بخور