2777
2789

آقا من عکاسی بلدم خواهرمم ناخن کاره ولی هیچکدوم مشتری نداریم  قبلنا خیلی بم پیام میدادن برا عکس ولی من چون هنوز مسلط نبودم انجام نمی‌دادم الان هر چی میگم برای رزرو وقت دایرکت بدین کسی نمیاد بنظرتون کسی کاری برامون کرده خواهرمم که کار ناخن انجام میده هیچ مشتری نداره فقط دم عید که اونم آگهی زد تو دیوار با قیمت خیلی کم کار انجام داد بنظرتون مشکل از کجاست یه مورد دیگه قیافمونم خوبه اخلاقمون  نسبت به بقیه که دور اطرافمون میبینم خیلی خوبه اما خواستگار نداریم قبلن چند تا داشتیم الان مدت یک سال خورده‌ای نه خواستگار داریم نه کارو کاسبیمون میگره 🤨بنظرتون مشکل از کجاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا

مثلا فن بیان خوبی نداره یا تبلیغات اصولی انجام نداده

مهم تر از همه مهارت فروش رو بلد نیس که ضروریه! خیلی از کسب و کارا فک میکنن به خاطر وضع اقتصادیه البته که یه بخشش هس ولی نه کاملا!

مشتریا بر اساس احساس خرید میکنن حتی اگه در بدترین بودجه مالی و فشار اقتصادی باشن فقط باید بلد بود چطور از مهارت فروش استفاده کرد که خیلیا بلدش نیستن

دوره های آموزشی آنلاین فروش خیلی هس پیشنهاد میکنم حتما شرکت کنی که سرمایه هس تا هزینه!