2777
2789

من فقط رنگین کمونی درست میکنم🤪

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژله رو با یه لیوان اب جوش کامل حل کن هم دمای محیط شد خامه یا شیر بریز

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ژله بستنی درست کن

مث ژله ی معمولیه فقط جای اب سرد بستنی بریز

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

تهی درست کن سرچ بزن تو گوگل  سادس فقط وسط گیلاس یا ظرفی که ژله رو ریختی تو خالیه 

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖

ژله درست کن بریز داخل سینی چند تا رنگ  درست کن

بعد برش بزن مکعبی

بعد ژله الورا درست کن این ژله رنگی ها رو بریز داخل قالب مورد نظرت روش هم ژله الورا بریز

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ژله بستنی درست کن مث ژله ی معمولیه فقط جای اب سرد بستنی بریز

به به   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من الان حدود یکساله که برای مهمونیا به جای ژله، پودینگ درست میکنم... خودم پودینگ بیشتر دوست دارم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.