2777
2789
عنوان

حالم خرابه جاری ام زنگ زد بهم گف چرا هر هفته میای خونه مادرشوهرمون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4238 بازدید | 122 پست

ناراحت نشوحرف درستی زده وقتی نیازشوهرت روبراورده میکنه دیگه فکرعروسی اینانیست هرهفته هم که میری پیشش جاریتم میخاسته نصیحتت کنه حتمااونجاحرف زدن اینم به توگفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف کاملا درستی بهت زده 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

صمیمی بودن دراین حداشتباهه اگه میخواست راهنمایی کنه میتونست غیرمستقیم ویه جوردیگه ای بهت کمک کنه واینکه هیچوقت هیچوقت رابطتت روپیش هیچ کسی نگو مخصوصا جاری.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چه جاری خوبی داری  اینو مادر یا خواهر میگن به آدم  جاریت زن خوبیه که همچین نصیحتی کرده ت ...

وا به جاری چه ربطی داره

این خانوم زن عقدی شوهرشه 

با شوهرش رابطه نداشته نیازشو برطرف نکنه تا به زور طرف عروسی بگیرع

بخدا مردا از ما زنا بیشتر به فکرن هی کارمیکنن دودوتا چهارتا میکنن تا خونه بسازن و خرج عروسی دربیارن عروسی بگیرن

وگرنه رابطه برقرار کردن زیاد باعث میشه طرف از فکر خونه و عروسیزدربیاد نه برقرارنکردنش فشار میاره ک پاشه بره عروسی بگیره

کدوم ادمی دلش میخواد زنش تو سختی باشه عزوسی نگیره مستقل نشه 

باباالان طرف هرشب خونه دوستپسرشه شوهرعقدی آدم حق نداره زن رسمیش رودوباردرهفته ببینه. عقل هم خوب چیزی ...

دیدن اره نه خونه مادرشوعر ببره هتل بره خونه اجاره کنه 

اینطوری مرد میفته تو فکر اینکه زنش رو بیاره تو خونش نه اینکه بیاره خونه پدرش لذتشو ببره بعدم دیگه تو فکر زندگی نیست بی مسولیت بار میاد مرد

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
وا به جاری چه ربطی داره این خانوم زن عقدی شوهرشه  با شوهرش رابطه نداشته نیازشو برطرف نکنه تا ...

خیلی همین جا دو شب پیش خانمی میگفت الان 3 سال عقدیم