2777
2789
عنوان

مهمونی خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه زورم میاد

رفتی خوردی...حالا یه بار دعوتت نکرده...یعنی هروقت کسی رو دعوت کنه شمارو هم‌باید بگه ؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آخه زورم میاد

ب هر حال شما دعوتشون نکردین

اونام قرار نیست هر سری دعوتتون کنن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

دعوت قبلی که رفتی رو باید پس بدی . اومدن هم توضیح بده که نتونستی زودتر دعوت کنی و دلیل تاخیر عدم تمایلت به رفت و امد و ... نبوده . ممکنه فکر کرده باشن نخواستی رفت و امد کنی که دعوت نمیکنی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
زوری نیست عوض در عوضم نیست اگه شرایطش داری وعشقت میکشه اونم دعوت کن

پسرش شلوغ وفضوله ملی می‌دونم دعوتش نکنم ناراحت میشه آخه همین یه داداشو داره خواهر نداره

👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹
زور اومدن نداره  قبلا شمارو یه بار دعوت کرده شما دعوت نکردی  الانم شما باید دعوت کنی

می‌دونی آخه یه چیز بگم منم  پارسال مهمونی داشتم شوهرش با شوهرم قهر بودن خودش بدون دعوت اومد م

اگه قصدت  از افطاری دادن برای رضای خدا باشه ، دعوت کن .

من که  از وقتی عقد کردم ، نه خونه خواهر شوهر دعوت شدم و نه برادر شوهر . بنی دوبار هم که رفتیم ، فقط برای تولد دعوتمون کردن و شام دادن .منم گفتم هیچ وقت دعوتشون نمی کنم مگر برای تولد خودمو همسرم 

دعوت قبلی رو پس ندادی هنوز  انتطاری داری ۱۰ بار دعوتت کنه تو ۱ بار دعوت کنی؟ نمیشه که

پارسال یه بار بدون دعوت اومد مهمونیم حالا این به اون در 

خدایی چ رویی داری  زورت براچی بیاد وقتی رفتی خوردی 

من ۱۲ ساله  رنگ خونه خواهرشوهرم و ندیدم   بخدا بعد توهمه‌مهمونیام   صف بالاس   

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏