خوهرشوهرمشب قبل سیزده بدر یعنی دوازدهم مارو با دایی شون که خانوادگی از شهردیگه اومده بودن خونه مادرشوهر م دعوت کرد شام ولی من به دلایلی نتونستم دعوت کنم اونارو.حالا چند روز پیش پسر خاله همسرم از شهردیگه اومده خونه مادرشوهرم حالا خواهر شوهرم دیشب مامان باباشو با پسر خالش دعوت کرده بود مارو نه حالا من میخوام فردا شام افطار دعوت کنم مادرشوهر اینارو به نظرتون خواهرشوهرمم دعوت کنم یانه
👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹
رفتی خوردی...حالا یه بار دعوتت نکرده...یعنی هروقت کسی رو دعوت کنه شمارو همباید بگه ؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دعوت قبلی که رفتی رو باید پس بدی . اومدن هم توضیح بده که نتونستی زودتر دعوت کنی و دلیل تاخیر عدم تمایلت به رفت و امد و ... نبوده . ممکنه فکر کرده باشن نخواستی رفت و امد کنی که دعوت نمیکنی
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
اگه قصدت از افطاری دادن برای رضای خدا باشه ، دعوت کن .
من که از وقتی عقد کردم ، نه خونه خواهر شوهر دعوت شدم و نه برادر شوهر . بنی دوبار هم که رفتیم ، فقط برای تولد دعوتمون کردن و شام دادن .منم گفتم هیچ وقت دعوتشون نمی کنم مگر برای تولد خودمو همسرم