2777
2789
عنوان

بچه ها این که یه نفر هی نگاتون کنه چه معنی دارههه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂اینم دقیقا همینهههه فقد نگام میکنهه  ادم زیر نگاه خیره واقعا معذبههه

خیلی جالبه که الان دیگه نگاه نمیکنه فک کنم به این خاطر بود که دقیقا منم بهش همونطور نگاه کردم

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
خیلی جالبه که الان دیگه نگاه نمیکنه فک کنم به این خاطر بود که دقیقا منم بهش همونطور نگاه کردم

وای داش نگام میکرد منم برگشتم نگاش کردم لبخند زددد😐😂🤦🏻‍♀️

وای داش نگام میکرد منم برگشتم نگاش کردم لبخند زددد😐😂🤦🏻‍♀️

ببین سرتو بگیر پایین و یا دستتو بگیر روی پیشونیت سعی کن اصلا نگاهش نکنی حتی تصادفی شاید بیخیال شد

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

خیلی ازاردهنده س منم سه سال دبیرستان یکی بود از اون کلاس انقدر زوم که دوستامم فهمیده بودن کل اون سه سال برام سوال بود چراا /:

اخه دوستم نبودیم حرفم نزده بودیم حتی باهم  

تا اخرین امتحان نهایی ادامه داشت و من نفهمیدم چرا  

معذب میشه ادم میفهممت /:

ببین سرتو بگیر پایین و یا دستتو بگیر روی پیشونیت سعی کن اصلا نگاهش نکنی حتی تصادفی شاید بیخیال شد

شاید حرفی داره ک میخاد بزنه میخام برم ازش بپرسم چرا نگام میکنه بچه ها میگن نرو نگو🥲