based2 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 3381 عنوان نی نی یار محترم 238 بازدید | 25 پست @نی_نی_یار_پنج لطفا منو تعلیق کنید کاربری برای دونفره. 1401/01/22 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99881 چرا وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 عه چرا😶 چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
based2 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 3381 عه چرا😶 عه یگانه سلامم😁همینجوری کاربری برای دونفره.
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 عه یگانه سلامم😁 همینجوری سلام جونم بهار بودی درستع؟نرو من دوست دارما🥲🥲🥲ازکسی ناراختینی نی یار تعلیق نکنید💖@نی_نی_یار_پنج چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
based2 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 3381 سلام جونم بهار بودی درستع؟ نرو من دوست دارما🥲🥲🥲ازکسی ناراختی نی نی یار تعلیق نکنی ... آره خوشگلم بهارمنه از کسی ناراحت نیستم کلا جو سایتو دوست ندارممنم تورو دوست دارم عزیزمم🥺 کاربری برای دونفره.
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 آره خوشگلم بهارم نه از کسی ناراحت نیستم کلا جو سایتو دوست ندارم منم تورو دوست دارم ... ای جان چ اسم خوشملی💜عب ندارع بابا هیچکدوممون دیگع مث قبل جو سایت رو دوست نداریم کمتر بیا خروج بزن اما واسه خاطر دوستات هم ک شده باشه نرو🥲فدات عزیزم😍😂 چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
based2 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 3381 ای جان چ اسم خوشملی💜 عب ندارع بابا هیچکدوممون دیگع مث قبل جو سایت رو دوست ... قربونت🤍چ کنم دیگه اگه نینی یار تعلیقم نکنه میرم چند وقت ی بار سر میزنم😌🤍🥺😁 کاربری برای دونفره.
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 قربونت🤍 چ کنم دیگه اگه نینی یار تعلیقم نکنه میرم چند وقت ی بار سر میزنم 😌🤍🥺😁 نشی ک💞نمیکنع😂تایپکو قفل کن فقد@نی_نی_یار_پنج عزیزم لغو کاربری نکنید لطفا🤦🏻♀️ چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
based2 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 3381 ای بابا چرا ریپ نمیزنه😑ولی من میخواستم برماااا😑🥺🤣بخاطرت میمونم😍🤣@maryan_bano کاربری برای دونفره.
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 ای بابا چرا ریپ نمیزنه😑 ولی من میخواستم برماااا😑🥺🤣 بخاطرت میمونم😍🤣 @maryan_bano ... چ بدونم خاهر😂💔بیخودبشینم سر جات ببینم👀🔪دوستاتو بتگم نابودت کنن👀ژان ژان😁 چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
based2 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 3381 چ بدونم خاهر 😂💔 بیخود بشینم سر جات ببینم👀🔪 دوستاتو بتگم نابودت کنن👀 ژان ژان😁 یا حسین دوستام کی هستن اگه راست میگی😁😝نمیشناسیشون کههه کاربری برای دونفره.