2777
2789

سلام به همه

کسی هست اینجا حقوق خونده باشه؟ راضین؟

از لحاظ درآمد؟ 

من خودم همیشه شاگرد اول و اینا بودم تو مدارس نمونه دولتی هم درس خوندم و درکل میکشم که بخونم کل دبستان راهنمایی  و دبيرستان رو همیشه برای آزمون های ورودی میخوندم الانم سال های اخر دبيرستانم

ولی نمیدونم اینا که میگن آزمون وکالت سخته و اینا با توجه به خودشون میگن یا واقعا همینطوره؟

کسی هست شرایط مشابه من رو داشته باشه؟

و اینکه آینده خوبی داره؟ 

من خوندم پلی واقعا جون ندارم توضیح بدم .ببین اگه کسی اینجا جوابتو نداد صدام کن بیام برات بگم . و فقط دعا کن ماه رمضون زودتر تموم بشه 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حقوق خوندم ولی امتحان وکالت ندادم میگن سخته ولی بخونی قبول میشی

یعنی الان شما که آزمون رو ندادین نمیتونین توی این عرصه فعالیت کنید؟ کلا تنها راه اشتغالش آزمون وکالته؟

قبلا قبولیش سخت بود از سال ۹۶ که قوه قضاییه خودش داره پروانه میده مثل اب شده، کسی که توی این ۴ سال پروانه نگرفته کوتاهی از خودش بوده. وضع درامدم با توجه به نسلهای قدیمی خیلی خوب نیست البته بستگی به خودت داره و تلاش خودت

یعنی الان شما که آزمون رو ندادین نمیتونین توی این عرصه فعالیت کنید؟ کلا تنها راه اشتغالش آزمون وکالت ...

خب وقتی لیسانس میگری باید برای وکالت امتحان بدی من دیروز رفتم ثبت نام کنم هزینه خریدکارتش فقط300تومن بود 12هم امتحانش هست دیگه منصرف شدم گفتم من که نخوندم الکی هزینه نکنم

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن