2777
2789

سلام همشری های دکتر زنان خوب کرمان کجا برم برای بارداری در حال اقدامم ولی نتیجه نگرفتم که هیچ پریودیمم کلا بهم ریخته 

زندگی با همه خوب و بدش میگذره

دکتر زهرا طهماسبی بیمارستان مهرگان طبقه سوم خیلی دکتر خوب و مهربونیه خیلیا ازش نتیجه گرفتن دوست خودم بعد ده سال من دکترمو بهش معرفی کردم باردار شد اما خودم هنوز درحال درمانم فقط نوبت دهی سختی داره باید روز اول پریود به منشی پیام بدی و برای روزسیزدهم پریود بهت نوبت میده و دوسه روز در هفته فقط طرف صبح هست

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰
دکتر زهرا طهماسبی بیمارستان مهرگان طبقه سوم خیلی دکتر خوب و مهربونیه خیلیا ازش نتیجه گرفتن دوست خودم ...

منم دوست عزیز 

نظرتون درمورد کتر جیحونی و صمدی یا کارآمد چیه ؟

زندگی با همه خوب و بدش میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست عزیز  نظرتون درمورد کتر جیحونی و صمدی یا کارآمد چیه ؟

نمیدونم من پیششون نرفتم تاحالا اطلاعی ندارم متاسفانه

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰