2777
2789
عنوان

کنکوریاااااا بیایید همتون یه لحظه واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر مسلط بشی بهتره

مشاورم سلیقه ایه من سال ۹۷ کنکور دادم سه رقمی شدم مشاورم نداشتم اعتقادم ندارم بهش برای خودم

ولی یه سریا واسه خودشون لازم میدونن

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
[QUOTE=233198875]با مشاور معمولا بچه ها بهتر درس میخونن  اگر میتونی یه مشاور دیگه بگیر یا ب همو ...

بستگی داره

من یکی میشناسم مثلا خیلی خوب کنار میاد و طبق نقطه ضعف و نقطه قوت بچه ها برنامه میده و خیلی سرسختم پیگیری میکنه کارشو

به من گفت امیدی نیست ولی بازم کنکورو بده و بخون واسه سال بعد. اصن با حرفاش دیگه کشش ندارم .

اگه میگفت میتونی انگیزه میگرفتم

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
چه ازمونی زدین ؟ و چند منبع کار کردین؟

قلمچی

واسه هر درسم حداقل ۳ تا منبع رو داشتم که بهتریناش الگو و آی کیوی گاج بودن  تو اختصاصیا،تو عمومیا هم خیلی سبز و زرد قلمچی

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
ینی 3 منبع رو کامل کارکردین ؟    

بله

راستش من چون مدرسه نمیرفتم از صب تا شب وقتم آزاد بود واسه تست

بله راستش من چون مدرسه نمیرفتم از صب تا شب وقتم آزاد بود واسه تست

الان کدوم دانشگاهین ؟
بنطرتون واسه زیست یه خیلی سبز بزنم بعد برم سراغ ازمون قلمچی /ماز/زیستاز/دوپینگ ماز/و کتاب فصل ازمون خوبه؟