2777
2789
عنوان

مامانای فرشته که شیر میدید یا دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 24 پست
دختر من که خیلی خاطره بدی از شیر دادن گذاشت برام اصلا خوب شیر نمیخورد و خوابش میبرد  اخرشم تا ...

ایشالا مامان خوشگل😘😘

خدایا💚دستمو ول نکن که زمین میخورم💖تو خودت خوب میدونی که آرامشی...
اولش اره که خییییلی گرسنه س . خیلی باحاله  . وسطاشم که نگات میکنه شیر میخوره . یا با تفکر شیر ...

ای جونم گوگولی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیرم خیلی کم بود فقط توستم ۷ ماه به بچم شیر بدم که در کنارشم شیر خشک میخورد ولی تو همون ۷ ماه بهت ...

خدا رو شکر 🤩

عالیه وقتی یه مک میزنه میادصورتتوبوس میکنه بعدمیره ادامه خوردن ولی نی نیم الان تب داره حالش خوب نیس ...

خدایا نی نی زودتر خوب شه🥺❤️❤️❤️❤️

داره شیر میخوره نگات میکنه بعد با دستای گوگولی با صورتت بازس میکنه  بعدشم لالا میکنه

ای جان😍😍😍😍😍