2777
2789

امشب تو گوشی دوست پسرم خوندم به رفیقش پیام داد گفت با یکی هستم دختر خوبیه،هوامو داشت و همه چیش خوبه.فقط نمیزاره دختر بازی کنم.به نظرت کات کنم باهاش؟

من اینارو ک دیدم دلم شکست،غیر مستقیم به روش اوردم گفتم اگ دلت با من نیست برو،اونم گفت ن دوستت دارم و فلان.قلبم خیلی شکست خیلی😔😔یه سالع باهمیم.بعد یسال میاد اینو میگه،خیلی جاها هواشو داشتم

چ بیشور. فهمید چک کردی گوشیش و؟

ش‍‌اي‍‌د ت‍‌و زن‍‌دگي‍‌ت م‍‌يلي‍‌ون‌ه‍‌ا آدم ب‍‌ب‍‌ي‍نى،ام‍‌ا ف‍‌ق‍‌ط ي‍‌كى از اون‍‌ا م‍‌يت‍‌ونہ‌ ق‍‌لبت‍‌و ب‍‌لرزونہ‌:)

حق داری دلت بشکنه،خدا ک صددرصد جوابشو میده اما از من بتو نصیحت،اگر قصدت تو رابطه جدی و ازدواجه خیلی بسنجش،که بعدا پشیمون نشی.کسی که تو رو بخواد بفکر دختر بازیو این چیزا نمیوفته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی بزور داره خودشو کنترل میکنه بعدها ک رابطتون عادی شد دیگ براش مهم نیس و هرکاری دلش خواس میکنه...خدا بهترین و عادلترین قاضیه و خیییلی زود ب حساب همشون میرسه

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)