setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 646 عنوان دیر بیدارشدن نوزاد از خواب 152 بازدید | 16 پست سلام خانوما.وقتتون بخیر.نوزاد ۱۷روزم وقتی میخوابه یکم دیر و با تلاش من بیدار میشه.بعضی وقتا زود بیدار میشه با یکم نوازش ولی بعضی وقتا خیلی سخت باید ۱۵ دیقه تلاش کنم تا بیدار شه.کسی بوده نوزادش اینطور باشه؟؟ خیلی نگرانم 1401/01/22 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50586 آره پسر من اوایل اینجوری بود بعدا درست شد بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
mahdie_chترکیده عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7562 طبیعیه بنظرم روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 646 آره پسر من اوایل اینجوری بود بعدا درست شد تا چند روز اینطور بود پسرتون؟؟ بعد اینکه پسرمن خیلییییی کم گریه میکنه.پسرشما چطور بود گریه هاش؟؟
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 646 طبیعیه بنظرم خداکنه..آخه کوچولوی من بیمارستان بستری بود ۱۱ روز.میگم شاید تاثیر آنتی بیوتیکه که هنوز بیحاله
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50586 تا چند روز اینطور بود پسرتون؟؟ بعد اینکه پسرمن خیلییییی کم گریه میکنه.پسرشما چطور بود گریه هاش؟؟ پسر من اصلا گریه نمیکرد ناله میکرد فکر کنم یک ماه و نیم دو ماهش بود که دیگه خونه رو میذاشت روی سرش😂 البته الان ۱۹ ماهشه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
mahdie_chترکیده عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7562 خداکنه..آخه کوچولوی من بیمارستان بستری بود ۱۱ روز.میگم شاید تاثیر آنتی بیوتیکه که هنوز بیحاله احتمالا واس اونم هسبازم برای خیال راحتی خودت ازدکترش بپرس ولی طبیعیه نگران نباش عزیزمبرای چی بستری بود روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 646 پسر من اصلا گریه نمیکرد ناله میکرد فکر کنم یک ماه و نیم دو ماهش بود که دیگه خونه رو میذاشت روی سرش😂 ... عزیزم خداحفظش کنه.شمام مثه من نگران میشدید؟؟☹ وقتی خودش بیدار نمیشه گریم میگیره بخدا ک مبادا مشکلی باشه
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 646 زردی نداره؟ خیلی کم داره.حالاآزمایش دادیم که جوابش فردا میاد.
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50586 عزیزم خداحفظش کنه.شمام مثه من نگران میشدید؟؟☹ وقتی خودش بیدار نمیشه گریم میگیره بخدا ک مبادا مشکلی ... اره طبیعیه نگرانی چون پسر من نارس بود ۳۶ هفته و ۶ روز به دنیا اومد ۲۲۷۰ خیلی نگران بودم براش ولی خداروشکر الان مردی شده برای خودش بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 646 احتمالا واس اونم هس بازم برای خیال راحتی خودت ازدکترش بپرس ولی طبیعیه نگران نباش عزیزم برای چی بست ... آره منتظر جوابم که ببرم پیش یه متخصص.بخاطر بالاآوردن و عفونت.بخدا اشکم درمیاد.
mahdie_chترکیده عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7562 آره منتظر جوابم که ببرم پیش یه متخصص. بخاطر بالاآوردن و عفونت. بخدا اشکم درمیاد. چیزی نیست گلم استرس ب خودت واردنکن به نوزادت شیرمیدی خوب نیست روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 646 اره طبیعیه نگرانی چون پسر من نارس بود ۳۶ هفته و ۶ روز به دنیا اومد ۲۲۷۰ خیلی نگران بودم براش ولی خدا ... الحمدالله عزیزم.
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 646 چیزی نیست گلم استرس ب خودت واردنکن به نوزادت شیرمیدی خوب نیست فداتشم مهربون.دعا کن برام.بسختی خدا بهم این کوچولو رو داده🙏😔