2777
2789
خوش بحالت منم ماه دوم اقدامم سه روز دیگه موعد پریودیمه خیلی علائم دارم اما بی بیم‌منفی شد امروز حالم ...

انشاءالله این حال خوب قسمت تو هم بشه عزیزم، یکمی زود زدی. بزار از موعدت بگذره هنوز جا داری. انشاءالله که پری نمیشی و بعد موعد میزنی و مثبته

خدایا شکرت 🤲 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها کسی بوده قبل اینکه بفهمه بارداره یا اوایل بارداری درد واژن داشته باشه ؟ من سه روز دیگه موعدمه زیر دلم انگار فشارهای و درد واژن دارم کلافم کرده جوریکه حتی نشستنم برام سخته 

بچه ها کسی بوده قبل اینکه بفهمه بارداره یا اوایل بارداری درد واژن داشته باشه ؟ من سه روز دیگه موعدمه ...

من این دو ماهیی که جدی اقدام کردم. همیشه قبل موعدداینجوری میشدم.  ولی بادتاخیر پریود شدم

ان شالله شما باردار باشی

من حقیقتا هیچ کاری نکردم، ماه قبل بعد موعدم یه روز در میون اقدام داشتم که موقع موعدم سر وقت پری شدم، ...

چه خوب.  

خداروشکر که  به ارزوت رسیدی ان شالله همه منتظرا بهدارزوشون برسن

اخه تو همینجا گفتی ماه پیش ۵ روز تاخیری داشتی. ولی باردلر نبودی. ماه پیش گفتی. اقدام دومه.

من خیلی استری دارم. باید حواسمو پرت کنم. ایتری و نگرانی زیاد درم علت نشدنشم همینه به نطرم. خیلی هم بهن خورد پریودم

همیسه ۳۰ روز اینا بودم. اما الان شد ۳۳ روز بعد ۳۵ بعد ۳۸ روز بی دلیل. کیست و اینا هم ندارم