2777
2789

۵ ماه پیش فهمیدم که شوهرم داره بهم خیانت میکنه و فهمیدم ۴ ساله با یه زن مطلقه که خانم دکتر تشریف داشتن ریخته رو هم. ارتباطشون خیلی پیش رفته بود تا حد س ک س اونم هفته ای دوبار بنا به گفته خود زنه. بالاخره که درخواست طلاق دادمو و البته بعدا بخاطر پسرم که ۸ سالشه پشیمون شدم و خواستم برگردم که همسرم روز اول قبول که فرصت دوباره بهش بدم ولی فرداش اومد و گفت نمیتونه و باید جدا شیم‌ پروسه طلاقمون ۳ ماه طول کشید و تو این ۳ ماه هر کاری از دستم برمیوند کردم که برش گردونم ولی نشد. به اون زنیکه هرزه زنگ زدم و در نهایت گستاخی گفت شوهرت سهم منه و عمرا ازش دست بکشم. توی اون ۳ ماه پروسه طلاقمون آنلاین بودنهای شوهرمو و زنیکه رو چک میکردم تمام ساعات شبانه روز با هم آنلاین و آفلاین میشدن ولی شوهرم بارها دست رو قرآن گذاشت دست کثیفشو روی پسرم گذاشت و مرگشو قسم داد که از اون زنیکه دیگه خبری ندارم و ...

الان یک ماهه جدا شدیم و همچنان چکشون میکنم با هم آنلاین میشن با همم آفلاین میشن. پسر مظلومم چیزی از جداییمون نمیدونه و الکی بهش گفتیم بابا شیفت شب کار میکنه و تا چند ماه بعد برمیگرده. طفلکم بیش از حد احساساتیه خیلی زیادتر از حد تصورتون. داغونم بچه ها جیگرم آتیش میگیره با هر نگاه به قیافه معصومش. همش حرف از خانواده و بابا مامان میزنه. شبها ساعت ۹ طبق عادت گوش به دره که باباش میاد ولی اون بیشرف تا نصفه های شب با اون زنیکه آنلاینن. بگید چیکار کنم. با داغ حسرتی که تو دل بچم گذاشتن نمیتونم کنار بیام. داغونم تو این ۴ ماه ۱۵ کیلو وزن کم کردم. هر کی نگام میکنه فکر میکنه بیماری چیزی گرفتم. البته ناگفته نمونه که دفعه اولش نبود که بهم خیانت کرده بود و این پنجمین بارش بود ولی هیچ کودومش تا این حد پیش نرفته بود شایدم بود و من نمیدونستم‌

دندون خراب رو باید کشید انداخت دور

خودتو داغون نکن بخاطر شوهرهرزه وبی لیاقتت

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدالعنتشون کنه

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

عزیز دلم بمیرم برات 

بیخیال شو 

اون مرد دیگه رفت اون دیگه مال تو نیست 

لیاقت تو رو نداره 

خودت برو سر یه کار خوب خرج خودت رو در بیار 

شماره هاشون رو پاک کن که چک نکنی 

خدا به دلت آرامش بده برا بچه ات سرگرمی درست کن تا روزشو مشغول باشه و فکر و خیال نکنه با هم بیرون برید گردش برید دنیا به آخر نرسیده که وقتی خودت افسرده تو خونه ای و اینقد لاغر شدی خوب بچه ت هم نگاه به شما میکنه دیگه تو قوی باش تا اونم مثل شما باشه فقط گذر زمان لازمه همین 

اگر پسرت شاهد دعوا و سرو صدای شما بود، بیشتر روحیه‌اش خدشه دار می‌شد

یواش یواش فراموش می‌کنه ساعت ۹ و اومدن‌های پدرش رو

سرگرمش کن و روحیه خودتو جلوش حفظ کن

اصلا دیگه تایم‌های آنلاینی شوهرت و اون زن رو چک نکن

چه خوب که پسرت پیشت هست

خاله منم حکایتش شبیه شماست با این تفاوت که نقش اون خانوم دکتر رو داشت و مرده زنو بچشو ول کرد و خالمو گرفت شاید باورت نشه ولی توی این ۲۰سال زندگیشون فقط پسرفت داشته ب طرز عجیبی انگار خالم نفرین شدس