2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی هست توضیح میدید

سئو یعنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو . فرض کن شما یه سایتی داری که توش داری لباس دخترانه میفروشی تا من ادرس سایت شما رو ندونم نمیدونم همچین سایتی هست که بتونم بیام و خرید کنم اما اگر سئو کنی من که مثلا یزد زندگی میکنم تو گوگل میزنم خرید لباس دخترانه و سایت شما رو بهم نشون میده سریع میام توی سایتت و خرید میکنم . پس با سئو کردن سایت میتونی بیشتر دیده بشی و بیشتر بفروشی . حالا ممکنه بگی من که سایت ندارم خوب مشکلی نداره این حرفه رو یاد بگیر و روی سایت دیگران انجام بده و کسب درآمد کن .

منتها قبل از اینکه وارد این کار بشی اول ببین سئو کار کیه ؟ شرح وظایف سئو کار چیه بعد دوست داشتی بیشتر سئو رو یاد بگیری در سایت سئوکار یزدی مقاله های آموزش رایگان سئو دارم حتما ببین :)

چی هست توضیح میدید

سئو خیلی هم درآمد زاست، هم میتونی پروژه بگیری و کار کنی، هم میتونی خودت سایت راه بندازی (مثلا یه فروشگاه اینترنتی) و محصولاتت رو با سئو بفروشی. مثلا دیدی وقتی توی گوگل میزنی خرید کفش، یه سایتی اون اول؟ خب این نتیجه سئو عه. یکی دیگه از راه های کسب درآمد از seo، دادن مشاوره سئو به سایت ها و دیگر سئوکارهاست که خب البته این مورد کمی تخصصی تر از بقیه اشه و نیازه که خیلی خفن باشی تا بتونی مشاوره بدی. یه نمونه از سایت های مشاوره سئو که من میشناسم سایت مشاوره سئو در اصفهان هست اینم آدرسش https://seoconsultation.ir/ که میتونی بررسی کنی و ببینی که چطور کار میکنن.