2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ از یکی بپرسی ک بیا ببین این چیه بموهام چسبیده برگرده بگه گوه چسبیده و نیاد چی ازحرفش برداشت میکنی

یکی ک باهاش ارتباط نزدیک داری

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

گفتن این حرف ها چه سودی داره؟ یک نفر یک زمان طولانی رو میگه و یک نفر دیگه تو دلش میگه پس منم هنوز وقت دارم مدت زمان بیشتری قهر باشم! بیاید یکم حرفای خوب بزنیم

میتوان همچون عروسک های کوکی بود...
ما در قهرترین شرایطم حرف میزنیم 

اگ از یکی بپرسی ک بیا ببین این چیه بموهام چسبیده برگرده بگه گوه چسبیده و نیاد چی ازحرفش برداشت میکنی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

قهر نه ولی دلخوری بوده که تاچند روز سرسنگین بودیم، وگرنه حرف میزدیم باهم کاری بود باهم بیرون بریم میرفتیم فقط سرسنگین بودیم، گاهی من گاهی ایشون راجع به مسائلی که باعث دلخوری بود حرف پیش میکشیم و حل و فصلش میکنیم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
گفتن این حرف ها چه سودی داره؟ یک نفر یک زمان طولانی رو میگه و یک نفر دیگه تو دلش میگه پس منم هنوز وق ...

قهر نه ولی دلخوری بوده که تاچند روز سرسنگین بودیم، وگرنه حرف میزدیم باهم کاری بود باهم بیرون بریم می ...