2777
2789
عنوان

خرابی فریزر کسی بلده راهنمایی کنه

327 بازدید | 5 پست

خانما شبتون بخیر نماز روزهاتون قبول... فریزرم چند وقت پیش دیدم زیاد کار میکنه بعد مواد غذایی داخلش تازه گذاشتم یخ نزدن کامل زنگ زدم ب تعمیر کار گفت ریست کرده از برق بکشش درست میشه منم از برق کشیدم ۲۴ ساعت درست شد دوباره ی ماه بعد همینجوری شد یعنی درست کار میکردم تا یکماه بعد دیدم نون ها یخ نمیزنن داخلش زنگ زدم دوباره نیومدن هرجا زنگ زدم یا گفتن بردش سوخته یا گازش کم شده نمیدونم چکار کنم ماهی یکبار اینجوری میشه از برق میکشمش  ی روز بعد میزنم درست میشه کسی تجربه داره؟؟؟

استارتر گرامی البته من خانم نیستم اما دقت کنین به تایمی که کار میکنه اگه زیاد روشن میمونه و یخ نمیزنه میتونه از کم شدن گازش باشه اما اینکه از برق میکشین و درست میشه بازم اگه تایم زیاد کار میکنه ممکنه از گاز باشه اما اگه بعد از اینکه از برق میکشین و دوباره میزنین با کارکرد معمولی یخ میزنه میتونه ایراد بردش باشه. فریزرتون صدای عجیب نمیده موقع روشن شدن یا موتورش اصطلاحاً لگد یا ضربه نمیزنه؟ یا اگه چراغ داره کمرنگ و پررنگ نمیشه یا چشمک نمیزنه؟

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
استارتر گرامی البته من خانم نیستم اما دقت کنین به تایمی که کار میکنه اگه زیاد روشن میمونه و یخ نمیزن ...

نه اصلا نه صدا میده نه چراغ کمرنگ میشه وقتی از برق میکشم کاملا درست میشه تعمیرکار میگه ریست کرده هیشکی ام نمیاد نگاهش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا نه صدا میده نه چراغ کمرنگ میشه وقتی از برق میکشم کاملا درست میشه تعمیرکار میگه ریست کرده هیش ...

بزرگوار چندتا ایراد میتونه باشه گرفتگی لوله یا مشکل برد یا گاز. اما شما ببینید فاصلهء فریزرتون از دیوار رو رعایت کردین؟ پشت فریزرتون اگه بازه ببینید فن داره؟ و آیا اگه داره فن کار میکنه؟ اگه نوفراست هست فن داخل فریزر سالمه؟

عجیبه که نمیان برای بازدید. تهران تشریف دارین؟ چند وقت پیش یه خانمی مشکل یخچال داشتن مشهد بودن بهشون کمک کردم نمایندگی توی مشهد نبود. بهرحال باید بازدید بشه فریزرتون تا متوجه بشن مشکل از کدوم قسمت هستش

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
بزرگوار چندتا ایراد میتونه باشه گرفتگی لوله یا مشکل برد یا گاز. اما شما ببینید فاصلهء فریزرتون از دی ...

برا بازدید نمیان میگن باید بیاری نمایندگی ک واقعا نمیشه الکی برد نه تهران نیستم  برام سواله چرا ی ماه درست کار میکنه  بعد یهویی اینجوری میشه از برق ک بکشمش بزارم  ۲۴ ساعت درست میشه با دیوار ۲۰ سانت فاصله داره فن داخلش چک کردم سالمه