2777
2789

من مامان بابام از هم جدا شدن و من میام پیش مامانم بعضی اوقات مثلا ی هفته هر روز ی هفته 1 روز میان اینجا و من اصلا جمعشون دوست ندارم.. 

میخوام ب مامانم بگم اگر ما باشیم بیان از خونه میرم بیرون 

ما هستیم نیان. 

صد در صد ناراحت میشه 

بگم؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بگو که راحت نیستی

طوری بگو ناراحت نشه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

آره خب بگو راحت نیستم جلوشون، میشه زمانایی که نیستم دعوتشون کنی؟!

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

ی جور تحمل کن یا روزایی که دوستاش نیستن برو 

جو اشون چه طوریه مگه مذهبیه یا ..؟!

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘

اگر پسر من همچین چیزی بهم بگه ناراحت میشم

البته نمیدونم مادر شما ب اندازه ی من رفیقاشو دوس داره یا نه

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤