2777
2789
عنوان

بچه ها من باردارم چرا بچم از صبح تکون نمیخوره ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 29 پست
از ۲۶هفته ب بعد تکون نخوره خطر داره

اگه جفت قدامی نباشه،اینجور که استارتر گفت معلومه هفته ی بالاست

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا دیگه تموم بودی چرا اخه چقدر تلخ و سخت

خیلی دست دست کردم،زنگ زدم این و اون... حتی دکترم 

اخه دوروز قبلش نوار قلب گرفت خوب بود گفت باکیش نیست، جاش تنگه،۸ تیر سزارین داشتم ۵ تیر رفتم اتاق عمل😔،درس عبرت شد برام که خودم دکتر خودم باشم 

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
مال من قدامی اما همش یه پاش پایین دلم لگد بارونم میکنه

عزیزم ،پاهاش پایینه، مراقبش باش گلم، حواست به کوچکترین حرکتش باشه، الان دوساعت خوابه چند ساعت بیدار، ببخشید نمیخواستم استرس وارد کنم، ترسیده شدم

خداوند نگهدار هم مامان ها باشه هم نی نی ها🌹🌹🌹🌹🌹🌹 اول خدا ،بعد خودتون،بعد دکترتون 

عزیزم ،پاهاش پایینه، مراقبش باش گلم، حواست به کوچکترین حرکتش باشه، الان دوساعت خوابه چند ساعت بیدار، ...

خدا بچت برات نگه داره

بیشتر اخر شب و ساعت چهار عصر ب بعد بیداره هر وقت عشقش بکشه میزنه میدونه نازش خریدار داره

خدا بچت برات نگه داره بیشتر اخر شب و ساعت چهار عصر ب بعد بیداره هر وقت عشقش بکشه میزنه میدونه نازش ...

بگردمشششش، دقیقا وقتی که دیگه میخوای استراحت کنی😁🥰 به سلامتی عروس و دومادش کنی

اینو حتما بخونین چون یه کتاب کامله وخیلی خیلی معروف. حتی برای غربی ها خیلی قابل توجه بوده

مطالعه زندگیتو نجات میده حتی اگه تمام درهای دنیا بروت بسته باشه 😉😊 یه استاد جوانم ۳۸ سالمه.یه کوچلوی جمع جور مجرد😊😊😊 قرار کلی  کشور بشناسم ولی اول کشور خودمونو بشناسیم چون کاملا اصیله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷. دووم اونا. 😊😊😊😊😊