2777
2789
بنظرم ختنه اشتباهه، دست بردن توکار خدا و طبیعته، اگه نابجا بود خودش کوتاه شده بود

چی بگم 

من ک نمیکنم 

گوش دختر هم سوراخ نمیکنم بزرگ شد خواست انجام بده 

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیاد، وقتی سنشون بره بالا بیرون میاد.تصمیم درست و شجاعانه ای گرفتی،منم اگه پسردار بشم ختنش نمی ...

منم میخام مطمئن بشم اگر بزرگ بشن میاد بیرون نیازی نداره به اینکار،

یه عده میگن عفونت ادراری میگیرن اگه نکنین اما من خوندم همینجا یه خانم گفت تاوقتی نکرده بود برا پسراش هیچ مشکلی نداشتن اما تا هردورو ختنه کرد دوماه هردو عفونت ادراری شدن

چی بگم  من ک نمیکنم  گوش دختر هم سوراخ نمیکنم بزرگ شد خواست انجام بده

واقعا قدیمیا گیر میدن فقط، هی میگن ختنه کنین اگه نکنین بده و فلان.سنت کجا بود واقعا شما بقول یه بنده خدایی ک همینجا میگفت ببین کجای قران گفته ختنه؟فقط میگن تو تورات اومده.اما چطور راجب دخترا جلو ختنه گرفته شد؟باید برای پسرها هم جلوش گرفته بشه،

منم میخام مطمئن بشم اگر بزرگ بشن میاد بیرون نیازی نداره به اینکار، یه عده میگن عفونت ادراری میگیرن ...

شما فقط کافیه توی همین نی نی سایت کلمه ختنه رو سرچ کنید و ببینید که چقدر بیماری و عوارض از ختنه نشات میگیره. مگه اروپاییا که ختنه نمیکنن عفونت دارن.؟یا افریقاییا که همشون ختنه میکنن؟

چه ربطی داره به زردی؟؟؟؟عفونت هم از چیز دیگه بوده

باور کن دکتر بهم گفت وچند نفر همین کار کردم دقیقا دوتا مریضی خوب شدن باهم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤