2777
2789
عنوان

ببینین مامانم چی میگه...

231 بازدید | 20 پست

من باشگاه میرم بدنسازی کار میکنم میگه حالا این همه ورزش میکنی که چی بشه الان که نیاز به ورزش نداری آخرشم حامله میشی بدنت از فرم میفته که چی انقدر پول باشگاه میدی

میخوام برم سرکار میگه عروس شو بعد هرکار خواستی بکن 

هرکاری میخوام بکنم میگه اول عروس شو آدمو دل سرد میکنه بعد میگه تو که دمدمی مزاجی 

خسته شدم   

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان

شاید هستی🥴😂

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید هستی🥴😂

نه نیستم واقعا وقتی یه کاری رو شروع میکنم همش آدمو دل سرد میکنن خب نتیجه نمیده بعدشم همه چیو تو ازدواج میبینه مثلا میخواد یه دختر آفتاب مهتاب ندیده تحویل پسره بده

تا میتونی ورزش کن و از زندگیت لذت ببر ،ازدواج هم به وقتش اتفاق میفته ،نمیشه که الانتو خراب کنی 

میگه تو ورزش میکنی من حرص میخورم کاش خواهراتم مث تو بودن کمتر اذیت میشدم

اتفاقا میری بدنسازی بدنت بافت عضله میگیره برای حاملگیت خیلی از هم نمیریزه بدنت فقط شکمت شاید شل شه ب ...

اصلا کو تا حاملگی، الان بدنم واسم مهمه

مادر منم همین بود. ولی یه دلیل رفتارش این بود که من به حرفش گوش میدادم. الان شوهرم هم کپ مامانم هست. 

از همین الان یاد بگیر که به این حرفها اهمیت ندی. کار خودت رو بکن که عمرت برنمیگرده

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
اصلا کو تا حاملگی، الان بدنم واسم مهمه

بله عزبزم حرفتون کاملا درست ،من قبل ازدواج و بعد ازدواج ورزش کردم موقع بارداری کمتر بدنم دفرمه شد بعد هم زودتر لاغر شدم ورزش قبل بارداری خیلی عالیه ،بعدشم باید تو زمان حال زندگی کنی نمیشه که الن بدهیکل شی که قراره زایمان کنی 

مادر منم همین بود. ولی یه دلیل رفتارش این بود که من به حرفش گوش میدادم. الان شوهرم هم کپ مامانم هست. ...

آخه من گوش نمیدم ولی واقعا روحیمو از دست میدم نمیدونم باید چیکار کنم 

یکی اومده خواستگاری من ازش خوشم نمیاد ولی شرایطش خوبه میگه عروس شو برو

من خیلی آدم مغروری ام وقتی اینجوری میگه حس میکنم سربار خانواده ام

اره خو  مجردی؟  منم نه ماهه میرم خیلی راضیم

آره مجردم که میگه عروس شو بعد ببین شوهرت چجوری میپسنده همونجوری باش خودم اصلا مهم نیستم