2777
2789
عنوان

باردارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 31 پست
منم ۳ تا بارداریام ۲۰۰ بود

خوش به حالت سه تا فرشته داری😍😍 خدا قوت بده بهت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من چهارده روز عقب انداختم صبح بی بی زدم گذاشتم برای اینجا هر دو خط خیلی خیلی کمرنگ بود الان از سرکار ...

من ۷ روز عقب انداختم بیبی میزنم منفی

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت سه تا فرشته داری😍😍 خدا قوت بده بهت 

ممنونم گلم ۲تان . سومی سقط شد

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
مبارک باشه،خوبه حالا اقدام بودی،چرا دیگه تو فکر،مراحل بعدی رو شروع کن،پیش یه متخصص برو،اما فعلا خیلی ...

ممنونم گلم فعلا باید بگردم ی دکتر پیدا کنم یکم 

خدا همیشه هر کجا با من بوده 
من ۷ روز عقب انداختم بیبی میزنم منفی

انشالله که مثبت میشه اصلا بهش فکر نکن 

من وسط عید سفر زیارتی برام پیش اومد سر موعد پریودیم ال دی هم خوردم عقب افتادنشو فکر کردم برای قرصاس 

مبارکت باشه دیگه چه بهتر از این هدیه ای که خدا بهت داد  طبیعیه این حالت رو داشته باشی منم اینج ...

ممنونم گلم منم توحسای خوب و بد گیر کردم یکم پشیمونم یکم بعد میگم هشت ساله ازدواج کردم دیگه وقتشه

البته آزمایشاتتون فقط اینکه بتا مثبته یا نه،میزان دقیق بتا رو فکر کنم باید آزمایش تیتر بتا بدید،تا بشه از روش حدود هفته رو گفت،این آزمایش فقط داره میگه،بتا مثبت و باردارید،از روی تاریخ پریود الان احتمالا توی هفته هشت باشید و بتا بالای ۱۵۰۰,۲۰۰۰

البته آزمایشاتتون فقط اینکه بتا مثبته یا نه،میزان دقیق بتا رو فکر کنم باید آزمایش تیتر بتا بدید،تا ب ...

احتمالا همین هشت هفته هستم طبق حساب خودمم

ممنونم گلم منم توحسای خوب و بد گیر کردم یکم پشیمونم یکم بعد میگم هشت ساله ازدواج کردم دیگه وقتشه

ماشاالله خیلی وقته ازدواج کردین 

من ۵سال ازدواج کردم یه پسر ۴ساله دارم دومی تو راهه😁

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
ماشاالله خیلی وقته ازدواج کردین  من ۵سال ازدواج کردم یه پسر ۴ساله دارم دومی تو راهه😁

خدا حفظشون کنه انشالله ،🥰الآنم بخاطر شرایط اقتصادی فکرش نبودیم ولی گفتیم دیر میشه