2777
2789

سلام.بعضی قالیشویی ها مبل هم میشورند

من قالیشویی پایتخت وایران رو شنیدم

زنگ بزنید ببینید میشورند؟

البته نمیدونم چقدر تمیز میشورند

ما تازه گلیم فرش وپتووغیره دادیم پایتخت کارش بد نبود

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مبلشویی اسمشو یادم شده اما شمارشو دارم میذارم اگه خواستید استفاده کنید خیلی کارشون عالیه حرف نداره من که اینقدر وسواسیم کار این آقا رو قبول دارم خدایی خیلی تمیز کار میکنن و کثیف کاری نمیکنن مثل بقیه همکارا

۰۹۳۹۵۰۶۷۳۰۹

سلام مبلشویی اسمشو یادم شده اما شمارشو دارم میذارم اگه خواستید استفاده کنید خیلی کارشون عالیه حرف ند ...

سلام عزیزم من اولش فکر کردم تبلیغاته بعد زنگ زدم اومدن شستن خیلی خوب شد ممنون اینقدر میترسیدم ک بد باشه ولی خداروشکر خوب بود.خیلی دعات کردم آخه اولین بار بود میترسیدم خراب شه شوهره هم غرغر کنه.

سلام عزیزم، هزینه اش چقدر شد؟ مبل های من کرمه به نظرت میتونن تمیز بشورن

سلام گلم من سالی یکبار میدم بشورن تازه شستم 

نفری ۱۰۰تومن ولی من نمیدونم قیمتاشون ثابته با نه چند وقت پیشا ک دادم شستن ۱۰۰تومن