2777
2789

سلام سلام

خوشگل خانوما ایده هاتون واسه خاص تر کردن جشن عروسی بگین مثلا ایده واسه رقص یا ورود و ....

متعهدم به عشقت تا پایِ جان♡s♡

از چ نظر مثلا

عروس یا خود عروسی

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخام سالسا هم برقصم باشوهرم کلیپ فرمالیته که پخش که محشره😍

سالسا چه رقصیه گلم؟ منم قصد فرمالیته دارم ولی گفتم شاید ایده ها خفن تری باشه.. مثلا رقص با ساقدوشها

سالسا چه رقصیه گلم؟ منم قصد فرمالیته دارم ولی گفتم شاید ایده ها خفن تری باشه.. مثلا رقص با ساقدوشها

منم تابستون عروسیمه

اینارو در نظر گرفتم👇

رقص تکی برای شوهرم

رقص با ساقدوش

رقص تانگو و سالسا با شوهرم

کلیپ فرمالیته

الان یه فیلم سالسا میذارم ببین

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...
عروسی

واسه عروسی هیچی ب ذهنم نمیرسه جز شام😂

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
منم تابستون عروسیمه اینارو در نظر گرفتم👇 رقص تکی برای شوهرم رقص با ساقدوش رقص تانگو و سالسا با ...

خیلی خوبه  منم رقص تکی برای خودم رقصساقدوش فعلا مدنظرمه