لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
سوتینو مگه میندازی لباسشویی کثیف میشه من با دست باصابون میشورم
برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
نمیگم ماهی یه بار حتما،ولی هر فصل رو حتما یکی نو میخرم،خیلی گرون و برند و ست گاهی میخرم ولی معمولا یه چیز معمولی میگیرم که دلم هم بیاد بندازم بره (تاکید میکنم از اون بی خودی های توی سبد که پارچه شل هستن و خیلی ارزون رو نمیخرم اصلا فرم سینه رو زشت میکنه).اصلا این همه خرج زندگی میشه لباس زیر هم یه خرج واجب میدونم هم بحث نظافت هست هم سلیقه هم حتی دلبری های زن و شوهری، من مادر هستم کار خونه زیاد میکنم لباسام رو تند تند عوض میکنم به خصوص اگر خیس بشه،پس اگر این هم خیس شد حتما تعویض میکنم از بیرون بیام معمولا اگر عرق کردم تی شرت زیر مانتو رو با لباس زیر با هم عوض میکنم به خصوص توی فصل گرما اگر حواست به ریزه کاری ها باشه اصلا عرق سوز هم نمیشی که دنبال چاره باشی ، با آب خیلی داغ نمیشورم ولی ماشین لباسشویی میندازم اما سالهاست پودر لباسشویی تو ماشین نمیریزم فقط مایع،قفلش خراب بشه کش خراب باشه چشمم رو میبندم ميندازم دور،این همه خرج زندگی میشه این هم نخواستیم...