2777
2789
مگه چجوریه که سیاه میشه؟!  تو عمرم سیاهی ندیدم بهش!!!!

رنک کرم یا سفید از لباسهای تیره رنگ میگیرن 

بعدم در اثر ورزش و تحرک چربی و عرق اسیدی بدن رنگشو تغییر میده 

که باید هروز عوض بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود به زودعوضش کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شاید لباست مشکیه به سوتین رنگ‌ میده! وگرنه اگر حداقل یک روز در میون عوض بشه کثیف نمیشه  من اک ...

هرروز با چی میشوری؟من فک میکردم اگه هرروز بشورم خراب میشه یا جا باز میکنه😂

خدایا شکرت❤️

با دست بشور ننداز ماشین..یک روز در میون بشور

نزار زیاد عرق کنه. نهایت خراب شد و جا باز کرد تعویض میکنی

بهتره تا انقد بمونه چرک مرد بشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

با اب سرد و صابون 

نیاز نیست دوساعت بیفتی ب جونش بشوریش 

وقتی هر روز عوض کنی و بشوری ی شستوشوی ساده و سریع کافیه 

😏

سوتینو مگه میندازی لباسشویی کثیف میشه من با دست باصابون میشورم

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
میشه این قانونارو به منم بگی  شاید به درد منم خورد

نمیگم ماهی یه بار حتما،ولی هر فصل رو حتما یکی نو میخرم،خیلی گرون و برند و ست گاهی میخرم ولی معمولا یه چیز معمولی میگیرم که دلم هم بیاد بندازم بره (تاکید می‌کنم از اون بی خودی های توی سبد که پارچه شل هستن و خیلی ارزون رو نمیخرم اصلا فرم سینه رو زشت میکنه).اصلا این همه خرج زندگی میشه لباس زیر هم یه خرج واجب میدونم هم بحث نظافت هست هم سلیقه  هم حتی دلبری های زن و شوهری، من مادر هستم کار خونه زیاد میکنم لباسام رو تند تند عوض میکنم به خصوص اگر  خیس بشه،پس اگر این هم  خیس شد حتما تعویض میکنم از بیرون بیام معمولا اگر عرق کردم تی شرت زیر مانتو رو با لباس زیر با هم عوض میکنم به خصوص توی فصل گرما اگر حواست به ریزه کاری ها باشه اصلا عرق سوز هم نمیشی که دنبال چاره باشی ، با آب خیلی داغ نمیشورم ولی ماشین لباسشویی میندازم اما سالهاست پودر لباسشویی تو ماشین نمی‌ریزم فقط مایع،قفلش خراب بشه کش خراب باشه  چشمم رو میبندم ميندازم دور،این همه خرج زندگی میشه این هم نخواستیم...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

سر فرصت ۱۰۰ تا صلوات برات میفرستم ک حتما و زودتر بری عجقم😆

سوتین منم سیاه نمیشه یا پوستت خیییلی چربه یا دیر ب دیر عوض میکنی  این چیزام با لباسشویی تمیز نمیشه حتما با دست و کلی فشارو سابیدن باید بشوری 

مثل یقه پیرن مردونه