2777
2789
عنوان

یکی بهم بگه چجور از شر این زن خلاص بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 27 پست
من نمیرم که اونا ولمون نمیکنن مثلا جایی دعوتشون نکنیم میان گلایه میکنن بزور خودشونو میچسبونن میرن به ...

میتونی با یه مشاور صحبت کنی یا 

خط و پیج خودتو شوهرت و عوض کن عزیزم

سعی کن مهاجرت کنی یه شهر دیگه ای و دور بشی از تموم این آدمایی که اذیتت میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام به مادر شوهرم بگم چه فتنه ای هس میترسم بره هم ابروی منو ببره و خانواده شوهرمو تو طایفه تا ...

نظرم اینه دوری کن خواهر ازین فقط دو ی نمیخاد بری به کسی بسپاری ک بلاک کنن هرچی بخوای توضیح بدی این بده و فلان آخر بده خودت میشی

من میخوام به مادر شوهرم بگم چه فتنه ای هس میترسم بره هم ابروی منو ببره و خانواده شوهرمو تو طایفه تا ...

خودتو ضایع میکنی از فرا به یه چشم دیگ نگات میکنن حسود و کج خلق..

بیخیال باش نمیتونه کاری بکنه اگ از شوهرت مطنعنی..بجا اینکارا بگو شوهرت بلاکش کنه

میتونی با یه مشاور صحبت کنی یا  خط و پیج خودتو شوهرت و عوض کن عزیزم سعی کن مهاجرت کنی یه شهر ...

نمیتونم که شهر خودمو ول کنم برم کلا عموهامم اونقد از عمه ها و بچه هاشون بدشون میاد خانم دنبال فتنه گری هست باز ی چیزی بگه از زبون من

خودتو ضایع میکنی از فرا به یه چشم دیگ نگات میکنن حسود و کج خلق.. بیخیال باش نمیتونه کاری بکنه اگ از ...

شوهرم بلاک کرده ولی الان رفته کل فامیل شوهر منو فالو کرده 

من نمیرم که اونا ولمون نمیکنن مثلا جایی دعوتشون نکنیم میان گلایه میکنن بزور خودشونو میچسبونن میرن به ...

همینکه فامیل خودتونه تف سربالاست دیگه

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
خب اصل شوهرته..ولش کن..تقصیری نداری از بس شوهرت بی محلیت میکنه وسواس فکری گرفتی😢مثل من:/

نه بی محلی نمیکنه بحث اصلا شوهرم نیس میترسم ابروم بره پیش خانواده شوهرم اونا زن عمو و عمه زیاد دارن اگه حرفی بشه ابرمون میره و از ی طرف میترسم باز بیاد با دروغ رابطه منو مادرشوهرمو خراب کنه

ماهم یه عفریته دو ب هم زن اینجوری داریم تو فامیل انگار مریضه میره ب خانواده شوهر طرف یچیزای الکی پلکی میگه تا مرز طلاق میرن منم ک ازدواج کردم گفتم نکنه زندگی منم بهم بزنه از روز اول واسه شوهرم تعریف کردم چ ادمیه و دروغ میگه و زندگیا پاشونده

ک اگر روزی حرف چرتی زد شوهرم بدونه این ادم مریضه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید