2777
2789
عنوان

کمک های اولیه*بستن زخم*

756 بازدید | 22 پست

سلام شبتون بخیر

خواهرم ۱۰ سالشه، نمیدونیم چطور شد زانوش خورد به قرنیز دیوار(البته مطمئن نیستیم خودش خوب نمیدونه)

روی زانوش زخم شده که خون هم اومده بود، بیش تر از یه بنده انگشت بریده شده، حس میکنم یکم پوستش هم بلند شده

فعلا ضد عفونی کردم و با گاز استریل بستم

میترسم نیاز به بخیه داشته باشه

ولی خونریزی نداره

عبی جونم کلی چشم زخم برام خریده میخوای برات بیارم🤣🤣🤣🤣

چسب زخم بزن بسه چیزی نیس انشالا

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چایی خشک رو با دست خوب فشار بده خورد بشه بزار رو زخمش ببندش تا صبح میبنده

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
اگه فقط پوست بلند شده بخیه نمیخواد بخیه برای جرررر خوردگی گوشت هست 

آخه من خودم خیلی میترسیدم خوب ندیدمش

به نظرم بریده شده بود

نگرانم که نیاز به بخیه داشته باشه، اگه الان نبریمش چی میشه؟

اشکال نداره اگه فردا ببریمش درمانگاه؟ من خودم فکر نمیکنم اونقدر جدی باشه

اگه خونریزی تداره ایراد تداره فقط مراقبت کنید عفونت نکنه تا فردا٫

اگه بخیه نزنید گوشت اصافه میاره بعذها خیلی ظاهر بذی پیدامیکنه