2777
2789

حتما

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشمتون بی بلا پسر من هم محمد ۳سال و ۳ ماه شه مشکل کلیه داره

دختر من معده و کلیه بخدا نذری نمونده نکرده باشپ از امام الزمان هر چی زجه میزنم صداش میکنم نمیشنوه اللهی به حق علی اصغر امام حسین پسرت شفا بگیره

باشه عزیزم واسه این اسمشو پرسیدم ک نماز شب اسمشو بیارم دلتو آروم کن ان شالله شفا میگیره

اللهی خوشبخت بشی تورو خدا یادت نره ها حورا ی منو دعا کن اگه نذری بلدی یادم بده خیر ببینی

دختر من معده و کلیه بخدا نذری نمونده نکرده باشپ از امام الزمان هر چی زجه میزنم صداش میکنم نمیشنوه ال ...

میدونم خیلی سخته.

انشاالله به حق باب الحوائج دخترت خوب بشه

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
اللهی خوشبخت بشی تورو خدا یادت نره ها حورا ی منو دعا کن اگه نذری بلدی یادم بده خیر ببینی

نذر چیزی بلد نیستم 

ولی نماز شب خیلی معجزه میکنه درسته که خوندنش نصفه شب اراده میخواد ولی خدا خیلی بهت نگاه میکنه

سعی کن نماز شب بخونی و دعا کنی

نذر چیزی بلد نیستم  ولی نماز شب خیلی معجزه میکنه درسته که خوندنش نصفه شب اراده میخواد ولی خدا ...

راهنماییم میکنی ک چجوری میخونی چند رکعت میخونی ممنونم ازت اللهی خیر ببینی دختر منو دعا کن تورو خدا