2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از مرگ عزیز خوب‌میشه؟

2362 بازدید | 36 پست

مادرم فوت کرده هفته پیش چهلمش بود 😔

داداشم خیلی بیقراری میکنه خیلی کم حرف میزنه گریه هم نمیکنه همش تو خودشه تو خونه نمیشینه همش میره تو بالکن یا تو کوچه میشینه میگه تو خونه نفسم میگیره فامیلامون تنهامون نزاشتن میگیم با پسر داییم و پسر خالم که همسن خودشه بره بیرون بگرده پیش اونا باشه ولی اصلا حرف گوش نمیده زیاد بهش گیر بدی یدفعه داد میزنه میترسم یه وقت خودشو با سیگار یا یه کوفت دیگه ای آروم کنه قبل این اتفاق خیلی پسر شادی بود

چند روز پیش یکی از آشناها دیده بودش منو کشید کنار گفت حواستون بهش باشه داره افسرده میشه

نمیدونیم چیکار کنیم اوایل غذا نمیخورد الان چون میدونه بهش گیر میدیم میاد میخوره ولی همش یه گوشه تنها میشینه با هیچکی حرف نمیزنه

لطفا بگید کی خوب میشه بگید چرا اینجوری شده 😭💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی😔خدا صبر بده بهتون 

طبیعیه خو، اینکه دور برش شلوغ باشه خیلی خوبه، تنها نذارینش 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الاهی دلم کباب شد یاد روزای خودمون افتادم که خانوادمون ازهم پاشیده شده بود یاد روزایی که مامانم فوت شد ومنم نوجوون بودم داغون شدم له ام هنوز که هنوزه یه وقتایی بی دلیل میزنم زیرگریه نمیدونم چمه ولی ازدرون خیلی تنهام خیلی داغونم خدایا منوهم ببر  نمیخام این دنیارو خسته ام خدا 😭🤕

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

وای عزیزم چقد سنتون کمه. خدا بیامرزتش. امیدوارم خدا بهتون صبر بده. حکمتی بوده. ولی این روزها سخت میگذره ولی به هر حال میگذره ما هم باید روی پا مون دوباره بلند شیم. زندگی ادامه داره گلم.  بهش بگو گریه کنه خجالت نکشه 

توکل بر خدایت کن،کفایت می‌کند حتما
شونزده سالشه

اخی عزیزم 

سعی کن تنهاش نزاری چون زمان زیادی نگذشته به مرور کم کم خوب میشه روح مادرت شاد انشالله

من سال۹۵ برادر جوونم از دست دادم هنوزم که هنوزه حالمون خوب نشده 

اون شونزده سالشه من نوزده 😭

عزیزم ببرینش پیش مشاور 

برادر شوهر کوچیکه من که فوت کرد اون یکی برادر شوهرم حالش خیلی خراب شد بیش از برادرت .... با کمک مشاور به زندگی برگشت الهی بگروم طفلک میرفت کنار سنگ قبر تا صبح میخوابید میگفت داداش تنهاس میترسه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

روح مادرتون شاد 

تا شش ماه هم ممکنه طول بکشه بیشتر بشه نیاز به روان درمانگر داره .

بازم بهش فرصت بدید اگه بعد دو ماه حالش آروم آروم رو به بهبودی نرفت حتما ببریدش پیش روان درمانگر .

توی این مدت مراقبش باشید ولی خیلی بهش گیر ندید بذارید با خودش خلوت کنه