کلمءفسفری مدیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1446 عنوان لیزر | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست سلام دوستان کسی لیزر مو صورت و بدن انجام داده هزینه هم بگین برام ممنوندرد داره؟ هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘ 1401/01/21 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلمءفسفری مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1446 زنگ زدین کی بهتون وقت دادن؟؟؟؟ اینجا من زنگ بزنم ۳ ماه بعد وقت میده😐 هنوز زنگ نزدم اردبیلم گفتم ببینم تجربه دارا راهنماییم کنن هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
کلمءفسفری مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1446 درد داره صورت با دستگاهی که من بودم بدرد نمیخوره چون اینجوری بود که قبلش باید ژیلت میکردی بعد میرفت ... وا چرا اول ژیلت بزنی . اسم دستگاهه چی بود؟ هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
babygeirl عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 4411 دیگه نرفتین؟ اگ نیاز باشه واسه شارژ میرم شش هفت ماه یبار به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
دلبرجونم عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 418 من حوصلم نمیکشه این همه ادامه بدم آخرشم موها نرن☹️ میزنه ب سرم جلسه سوم و دیگ نرم من موهام خیلی زیاد و ضخیم بودبعد ده جلسه این شده راضیم چون واقعا پر مو بودم الان کمتر شدهولی صفر نشده هفته ای یبار شیو میکنم
کلمءفسفری مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1446 اگ نیاز باشه واسه شارژ میرم شش هفت ماه یبار عزیزم بعد از چند وقت لیزر باز رشد میکنه ؟ هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
دلبرجونم عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 418 عزیزم یعنی لیزر کنیم بعد چه مدت باز رشد میکنه؟ برای هرکس متفاوته بسته به این داره که بدنت چجوری واکنش نشون بدهمن ماه های اول هر ماه در میومد که میرفتم لیزر میکردمبعد شد دوماهالان دیگه نمیرم هفته ای یا دوهفته یه بار شیو میکنم
دلبرجونم عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 418 وا چرا اول ژیلت بزنی . اسم دستگاهه چی بود؟ یادم نمیاد کلا اینطوری بود که باید کل بدنمو شیو میکردم بعد میرفتم
کلمءفسفری مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1446 برای هرکس متفاوته بسته به این داره که بدنت چجوری واکنش نشون بده من ماه های اول هر ماه در میومد که م ... خیلی ممنون🌹♥️ هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
babygeirl عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 4411 عزیزم بعد از چند وقت لیزر باز رشد میکنه ؟ بار اول ک میری دو هفتهه بعدش موها میریزه بعد جلسات ک میره بالاتر بعضی قسمتا دیگ در نمیاد یا به صورت خیلی نازک و پرز به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
کلمءفسفری مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 1446 بار اول ک میری دو هفتهه بعدش موها میریزه بعد جلسات ک میره بالاتر بعضی قسمتا دیگ در نمیاد یا به صورت ... یه سوال دیگه 🙏 دوهفته بعد لیزر موها میریزه؟؟ مگه همون موقع از ریشه در نمیاد؟ هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
babygeirl عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 4411 یه سوال دیگه 🙏 دوهفته بعد لیزر موها میریزه؟؟ مگه همون موقع از ریشه در نمیاد؟ بله دو هفته بعد از لیزر. ن گلم همون موقع ک نمیریزه به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
maryam13567 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 1304 نه خیلی پر مو ولی ریشه موهام قوی بود تقریبا ترس نداره عزیزم کلا 30 دیقه هم طول نمیکشه ... وای خداکنه منم خیلی درد نکشم اخه خواهرم میگفت انگار اب جوش میریزن روت😐
آزاله عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 1791 وای خداکنه منم خیلی درد نکشم اخه خواهرم میگفت انگار اب جوش میریزن روت😐 ن بابا اونجوری نیس اصلا هزار خطبه هم بخوانند حرام است معشوقه کسی را به دیگری دادن! 💔