2777
2789

سر اینکه شوهرم گفت باید استخدام شی و مدرک کارشناسیتم برام نشون بدی تا برات عروسی بگیرم دیروز قهر کردم و تاالان فقط سکوت کردم نه اون پیام میده نه من اینم آخرین پیامشه!!به نظرتون من بهش پیام بدم؟؟یا منتظر منت کشیش بشم؟؟من اگ پیشقدم بشم میدونم که حق رو به خودش میده

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی که مدرک نشون بده تا عروسی بگیرم؟!؟! 

اگه نامزدی با احتیاط پیش برو 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

عزیز دلم من شغلم جوری ک میدونم باید چیکار کنی زن منبع آرامش ی خونس شما ازدواج کردین ک شریک شادی وغم باشید قرار نیست همیشه مرد ها پیش قدم بشن فکر نکن با جواب دادن یعنی حق ب شوهرت دادی اون متوجه شده ک خودش پیام داده زندگیتو دوس داری با قهر وناز های بچگونه خرابش نکن جوابش بده با خوبی هم جواب بده