2777
2789

دوستان

خانوم‌ها

آقایون

اینو بدونین توی رابطه نباید هیچ درد و سوزشی رو خانوم حس کنه، درد عادی نیست

الان یه تاپیک دیدم نوشته بود رابطه با لیدوکایین

اصلا اصلا اصلا این کارو نکنید ممکنه ضرر جدی بهتون وارد بشه ولی چون بی‌حس هستین متوجه نشین

اگر رابطه دردناک دارید یا نمی‌تونید رابطه داشته باشید شما دچار «واژینیسموس» هستین.

یه اتفاق رایجه ولی متاسفانه اطلاعات در موردش کمه

خودتونو با این داروها به خطر نندازین...

سالها خواننده خاموش بودم دوبار هم تعلیق شدم چون این تاپیک رو دیدم گفتم ثبت نام کنم بهتون بگم که خدایی نکرده به مشکل نخورین

نگین زشته آقا اینجاست خجالت بکشین، باید در این مورد هم آقایون هم خانوما اطلاع داشته باشن... چه بسیار زندگی هایی که ده سال میگذره و بخاطر نداشتن رابطه کامل (بخاطر درد بیش از حد خانوم) از هم میپاشه متاسفانه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از آگاه سازیتون دوست عزیز ❤️

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

ی تاپیک مفید

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

فک کنم خیلیام عفونت یا بیماری های زنانه دارن که دردشون میاد

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
دنبال درمان باشید به خدا درمان داره ذهن ما از بچگی پر شده که قراره یه اتفاق وحشتناک برامون بیفته ا ...

لدوکایین چه ضررری داره ما ۹ساله تو رابطه شوهرم استفاده میکنه؟

دنبال درمان باشید به خدا درمان داره ذهن ما از بچگی پر شده که قراره یه اتفاق وحشتناک برامون بیفته ا ...

من سوزش دارم چرا☹فک کردم طبیعیه

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
فک کنم خیلیام عفونت یا بیماری های زنانه دارن که دردشون میاد

آره دیگه درد یه نشونه س که دنبالش باشی ببینی برای چیه، ولی بعضیا فکر میکنن واژن گنجایش نداره و میگن طبیعیه، در صورتیکه یه بچه هم می‌تونه از اون مسیر بیاد بیرون پس گنجایش داره

لدوکایین چه ضررری داره ما ۹ساله تو رابطه شوهرم استفاده میکنه؟

شما درد دارین؟

یکی استفاده کرده بود، برای رابطه اول... واژن پاره میشه ولی چون بی حسه نمی‌فهمه و به خونریزی شدید میفته متاسفانه