2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر همسرش باید اون دنیاشو بفروشه البته اگه به نماز و روزه اعتقاد داشته باشه اگه نه ک هیچ

این دنیا تا زنده س آرزو به دل بمونه کاری که دوس داره انجام نده ..به خاطر اون دنیا..😑

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱

اگه نماز میخونم و غسل می‌کنی ک اینا با کاشت درست نیست،خودتم گول نزن عزیزم شوهری که بخواد بخاطر کاشت ناخن چشمش به بقیه بیوفته ناخن هم بکاری به یه جای دیگه نگاه میکنه،اگه مسئله آن فقط همینه لاک بزن و واسه وضو و غسل پاک کن ،اگرم واست مهم نیس ک هیچی

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
این دنیا تا زنده س آرزو به دل بمونه کاری که دوس داره انجام نده ..به خاطر اون دنیا..😑

نگفتم هیچ کاری نکنه و آرزو ب دل بمونه ولی میتونه ناخنای خودشو بلند کنه و لاک بزنه

ما طرز تفکراتمون یکی نیس پس ...

نگفتم هیچ کاری نکنه و آرزو ب دل بمونه ولی میتونه ناخنای خودشو بلند کنه و لاک بزنه ما طرز تفکراتمون ...

شاید ناخوناشون ضعیف باشه نتونه بلندشون کنه. باکاشت  میتونه زودتر به خواسته ش برسه..خود من کاشت دوس ندارم البته ناخونای طبیعی خودم بلنده

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱