2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه چون همه کار کردم

146 بازدید | 10 پست

الان ۳۲ بار با ۳ تا کارت ملی دارم ایران خودرو ثبت‌نام میکنم میشه نزدیک ۱۰۰ تا ثبت نام و واقعا پولش می‌تونه زندگیم و نجات بده همه کار هم کردم از قانون جذب و شکرگذاریو هزاران نذر و نیاز های سنگین و .....

امروز هم به این نیت حتی روزه گرفتم اما نشد 

الان واقعا اگر میفتاد از این بدبختی و شرمندگی خودم و هزار تا قسط و دوری و‌بدبختی(می‌دونم متوجه نمیشین چی میگم) 

واقعا واقعا نجات پیدا میکردم 

خیلی ناراحتم خیلی 

افسرده ام نه به خاطر قرعه کشی که نمیشه به خاطر خدا که داره میبینه دارم دست و پا میزنم و یک نیم نگاهم نمیندازه

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا

ربطی به دعا و نذر و نیاز و شکر گذاری نداره مونده به شانس،یکی همون بار اول برنده میشه یکی ۱۰۰ بارم ثبت نام میکنه نمیشه،اطرافم آدمی بوده همون بار اول به اسمش در اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت چیه استخاره میگیرم هرکسی خواست استخاره قرآنی پونزده تومن

عزیزم مرسی تو هم از آب گل آلود ماهی بگیر این همه سایت هست برای استخاره و این همه جا هست 

ربطی به دعا و نذر و نیاز و شکر گذاری نداره مونده به شانس،یکی همون بار اول برنده میشه یکی ۱۰۰ بارم ثب ...

هی خدایا شکرت این همه بدشانسی اخه

بدشانسی نیس یه چرخه طبیعیه عزیزم،شاید یکی بیشتر از تو احتیاج داشته اون برده نوبت توام میرسه،

مطمئن باش مطمئن مطمئن 

که در حال حاضر بد بخت تر از من نیست راست میگی دست بالای دست بسیار است اما الان واقعا محتاج بودم 

مطمئن باش مطمئن مطمئن  که در حال حاضر بد بخت تر از من نیست راست میگی دست بالای دست بسیار است ا ...

انشالله که خواستت بر آورده شه دعات میکنم منم توام منو دعا کن به خواسته هام برسم❤❤