2777
2789
عنوان

اختلال دو قطبی

223 بازدید | 12 پست

سلام دوستان این تاپیکو زدم بگم اختلال دو قطبی داشتم و سال تمام دارو خوزدم الانم یک سال گذشته و دیگه درمانم تمام شد خواستم دکترمو معرفی کنن دکتر کاظم گلچین ایشون یه فرشته بودند و دکتر بی نظیری هستن هر کسی خواست بره پیشش بره خیلی دلسوز و مهربونه دارو هم زیاد نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهشا ج بده ،گاستریت شما بهتر شد

سلام متاسفانه هنوز نه درد دارم رفتم میش دکتر بابایی گفت ورم معده تو بعضیا خوب میشه بعضیا هم خوب نمیشن من حتی شیرین بیانم و دارو های گیاهی شیمیایی هم امتحان کردم ولی سه ساله درد شکمی و قفسه سینه خیلی اذیتم میکنه دوبارم آندوسکوپی کردم دکتر همه میگن عصبیه به نظر من به این نتیجه رسیدم ورم معده علاج نداره دکترا هم کاری نمیتونن بکنن دردی هم که ما داریم به خاطر آسیب دیدن مخاط معدست من که ورم معده خفیف دارم دیگه نه دارو شیمیایی میخورم نه هیچی فقط بارهنگ میخورم با انجیر این بهتره بود برام دیگه دکترم نمیرم فایده نداره خیته شدم فقط باید باهاش بسازی امیدوارم بتونم بهتون کمک کرده باشم ورم معده خیلی بده خیلی

سلام خواهشا ج بده ،گاستریت شما بهتر شد

من خاله خودم زخم معده داشت با یک نسخه خوب شد بستگی داره الانم درد اصلن نداره دفت پیش دکتر روزبه ربیعی مطبش گاندی شمالیه  رفت با یه بار خوب شد ولی من هنوز درد دارم ایشاله شما خوب بشید میدونم خیلی بیماریه سختیه و خسته کنندست

البته درسته این بیماری مزمن و مادام العمره ولی بعضیا کامل خوب میشن بعضیا هم بتید تا آخر عمر دارو بخو ...

من فقط سه سال دارو خوردم الان هم هیچی دارویی مصرف نمیکنم فقط خودتون داروتونو قطع نکنید به هیچ عنوان فقط توسط دکتر قطع کنید

اره میدونم اینا رو علائمش چیه از.از رفتار مشخص میشه؟🤓

بله گاهن زیاد حرف میزنند زیاد خوشحال اند و زیاد میخنندن گاهی از یک متنفر مشن و گاهی خیلی طرفو دوست دارند از شاخه به اون شاخه میپرن در فاز شیدایی گاهی خیلی خرید میکنند و همه چیزشونو به دیگران میدن در فاز افسردگی هم همش ناامیدنو و حرف از مرگ و... میزنن زیاد ولی از رفتار مشخص نمیشه به نظرم از حرف زدن ولی  مشخص میشه