2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نامه ای ک شوهرم برام نوشته ....چقددد ....آخه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 84 پست
اره منم می‌دونم از کجاش آخه 💔💔 سر اینکه کلی دختر و رقص فالو کرده بود 😒😒😒

زنگش بزن گناه داره💔😶

(درحال ترک نی نی سایت🤕) اگه دیدی آنلاینم:/لطفا بهم بگو برم به کارام و درسم برسم(منهای روزای تعطیل)😅❤ کاربر جدید نیستم و چندین بار ترکیدم😂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم

معلومه خوش قلب و مهربونه

ببخشش و وقتی اومد خودت رو شاد نشون بده

الهی همیشه خوشبخت باشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

ای جانم معلومه خوش قلب و مهربونه ببخشش و وقتی اومد خودت رو شاد نشون بده الهی همیشه خوشبخت باشی ا ...

و عجل فرجهم👉🏻بقیش یادت نره🤦🏻‍♀️😅

(درحال ترک نی نی سایت🤕) اگه دیدی آنلاینم:/لطفا بهم بگو برم به کارام و درسم برسم(منهای روزای تعطیل)😅❤ کاربر جدید نیستم و چندین بار ترکیدم😂💔
لامصب با خطی که همسرت داره کلا نمیشه حاشیه رو ول کرد  من حس کردم بزرگترین مشکل زندگیتون خط همس ...

نه آخه نوشته سر درد دارم نمیتونم بنویسم منم دلم یجوریع شد براش ولی خیلی ناراحتم بازم

💍♥️
و عجل فرجهم👉🏻بقیش یادت نره🤦🏻‍♀️😅

😂الهی همیشه سرزنده و شاد باشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

نه آخه نوشته سر درد دارم نمیتونم بنویسم منم دلم یجوریع شد براش ولی خیلی ناراحتم بازم

اگر فقط رقص مقص نگاه میکرده بنظرم زیاد سخت نگیر 

اگر نمیرفته چت  کنه منظورمه 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!