2777
2789
عنوان

کسایی که نی نی دارن

90 بازدید | 19 پست

وای من عاشق نی نی ام🥺🥺اصلا اسم نی نی میاد دیوونه میشم .اگه دارید عکسشونو بزارید نی نی بازی کنیم🥺🥺🥺جووووونم🤩🤩🤩🤩🤩🤩

خدایا💚دستمو ول نکن که زمین میخورم💖تو خودت خوب میدونی که آرامشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز به عکس نیست. اگر تمایل داشتید 24 ساعت تشریف بیارید از نزدیک با دوقلوهای نوزادم بازی کنید و بهره ...

واااای کاش میشددددد .دوقلو😍😍😍خداحفظشون کنه

واااای کاش میشددددد .دوقلو😍😍😍خداحفظشون کنه

ممنون. 

خیییییییییییییییییییییییلی شیرینه نی نی خییییییییییییییییییییییییلی.

اما خیلی سخته. مخصوصا سه سال اول. بدون کمک رسما آدم هر ماه 10 سال پیرتر میشه. 

خدا دوتا دوتا بده عاشق بچه بودم خدا نداد ۴ سال بعد دوتا پشت سرهم پسر شلوغ داد ازسرکول من باباش خودشو ...

ای جانممممم😍😍😍😍😍

یه دختر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍 انشاالله دامن همه سبز بشه

خدا حفظش کنه😍😍

ممنون.  خیییییییییییییییییییییییلی شیرینه نی نی خییییییییییییییییییییییییلی. اما خیلی سخته. م ...

اره واقعا کمکی خیلی خوبه