2777
2789
عنوان

روانپزشک_قرص اعصاب_استرس و افسردگی

270 بازدید | 24 پست

الان یه تاپیک دیدم که یکی قرص اعصاب مصرف میکنه و الان میخواد ازدواج کنه ولی خانومای سایت بهش پیشنهاد دادن به همسرش نگه چون اگه بگه تا اخر عمر بهش میگن دیوونه

من وقتی دبیرستان میرفتم بخاطر استرس و فشار درس و کنکور پیش متخصص اعصاب و روان رفتم و الان چندساله هر دو یا سه هفته میرم 

وقتی خواستم ازدواج کنم شوهرمم بردم تا با دکترم صحبت کنه

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

من وقتی رفتم پیش دکترم صداهای عجیب میشنیدم 

شبا از خواب بیدار میشدم و چیزای وحشتناک میدیدم و نمیفهمیدم خوابه یا نه

داشتم به جنون میرسیدم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

الان چندساله قرص میخورم و شوهرم هیچوقت بهم نگفت دیوونه 

همیشه باهام میاد باهم میریم دکتر 

حتی یکی از دلایل ارامش الانم خودشه همیشه سعی میکنه از تنش دور باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گفتم دارو‌میخورم

ولی مشکلمخ صرفا گفتم اضطراب

مشکل‌ واقعیمو‌ جرأت نکردم بگم

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
من گفتم دارو‌میخورم ولی مشکلمخ صرفا گفتم اضطراب مشکل‌ واقعیمو‌ جرأت نکردم بگم

اگ بگی به نظرت چه رفتاری میکنه؟

عزمزمه آدما با آدما فرق دارن بعضیا کوچیک ترین چیز میزنن تو سر ادم

اخه اصلا چیز مهمی نیست که کسی بخواد سرکوفت بزنه الان متاسفانه بچه ۱۲ ساله استرس تیزهوشان داره ۱۶ ساله استرس کنکور ۲۰ ساله استرس کار ۲۲ ساله استرس ازدواج ۲۵ ساله استرس بچه و.... همه مون تو این شرایط خسته میشیم و نیاز داریم با یکی حرف بزنیم

با یکی که حق همیشه به ما بده و مارو اروم کنه ولی کم‌کم تغییر توی ما ایجاد کنه

اخه اصلا چیز مهمی نیست که کسی بخواد سرکوفت بزنه الان متاسفانه بچه ۱۲ ساله استرس تیزهوشان داره ۱۶ سال ...

عزیزم معلومه که اصلا شناخت از اطرافت نداری مگه همه مثل شما فکر میکنن نخیر بعضی منطق ندارن شعور ندارن فرهنگشون ندارند

عزیزم معلومه که اصلا شناخت از اطرافت نداری مگه همه مثل شما فکر میکنن نخیر بعضی منطق ندارن شعور ندارن ...

فکر کنم کلا خانوما با این قضیه راحت تر کنار میان

اگ بگی به نظرت چه رفتاری میکنه؟

میترسم از همین

ترکم نمیکنه همراهمه 

ولی خب

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
حالا شوهر من ک منو روانی کرده تکلیفم چیه

باهم برید پیش مشاور 

خیلی اروم میشی

میترسم از همین ترکم نمیکنه همراهمه  ولی خب

کاش بشه بهش اعتماد کنی بگی 

اگ خودش یه روز بفهمه و تو نگفته باشی بدتره