2777
2789
عنوان

تاخیر در بارداری دوم

506 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ، من یک دختر دوسال و پنج ماهه دارم و الان دقیقا پنج ماهه اقدام به بارداری دوم کردم ، پریودهامم کاملا منظمه ، مشکل خاصی ام ندارم اما تا الان باردار نشدم ، ۳۸ سالمه و خیلی نگرانم ، نمیدونم باید برای درمان ناباروری اقدام کنم ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچه اولم فوت شددیگه باردارنمیشم بالای یه سال ونیمه

آخی عزیزم خدا بهت صبر بده و توکل کن به خودش😊

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

و منی که تو بارداری اولمم تاخیر دارم

نمیدونم این بابای پخته اش کجاست که نمیاد 😞🤕

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

اگه پریودات زودتر بشه احتمال بارداری میره بالا تر ولی اگه عقب بندازی خوب نیست سر موقع شدن هم همیشه خوب نیست خاله منم همینطوره...

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
اگه پریودات زودتر بشه احتمال بارداری میره بالا تر ولی اگه عقب بندازی خوب نیست سر موقع شدن هم همیشه خ ...

پریودام همیشه ۲۴ _۲۵ روزه بوده و الانم همون جوره ، نه عقب میندازم نه جلو ، تقریبا منظمه 

برو دکتر زیر نظر باش.  آزمایش پاپ اسمیر. ازمایش کامل. سونوگرافی تخمک گذاری انجام دادی؟

قبل اقدام رفتم دکتر چون پریودام منظم بود یه بچه ام داشتم گفت سونو لازم نیس فقط آزمایش خون و پاپ اسمیر دادم اونام نرمال بود گفت برو اقدام کن ، که اقدام کردم اما ۵ ماهه باردار نشدم

قبل اقدام رفتم دکتر چون پریودام منظم بود یه بچه ام داشتم گفت سونو لازم نیس فقط آزمایش خون و پاپ اسمی ...

خب دوباره برو. 

من رفتم سونو برا تخمک نوشت و قرص داد. 

منم اقدام برا بچه دوم هستم