2777
2789
عنوان

کپسول چاقی ۲۵ گیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 33 پست
لطفا کسی میدونه این قرص خوب هست و بازگشت داشته یا ن؟چن دوره استفاده کردین؟چن کیلو وزن اضاف کردین؟

خیلییییی عالیه من استفاده کردم به جون مامانم تنها چیزی روم تاثیر گذاشت همبن بود قوطی ۶۰تایی یک ماهه بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ میگن همشو فقط تبلیغ میکنن .این پولا خوردن داره اخه؟چطور از گلوتن پایین میره؟نفرین کنم حالا ،؟خد ...

سلام عزیزم پول فرستادین مگه جواب ندادن یا کلا دارو چاقتون نکرد منم خواستم بگیرم اگه دیدین لطفا جواب بدین

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

سلام عزیزم پول فرستادین مگه جواب ندادن یا کلا دارو چاقتون نکرد منم خواستم بگیرم اگه دیدین لطفا جواب ...

سلام من دنبال راه چاقی بودم همین کاربری پریاما رو دیدم تبلیغش رو تو تایپک هاش کرده اولش گفتم شاید دروغ بگه و میخواد محصول خودش ب فروش بره دلو زدم ب دریا و گرفتم ..اصلا اشتهام تعبیری نکرد فقط آخرای قرص یکم. الانم بعد قطع کلا اشتهام کم  شده . نگیری همش دروغه

۳۰۰خود دارو بود .۱۵۰هم هزینه پست .

من چندتا محصول گرفتم تازه میخوام شروع کنم ماه دیگه اگه اضافه کردم بهتون میگم اگه خواستین تهیه کنید انشاالله شمام نتیجه بگیرید

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

اسمش چی هست ؟باشه عزیزم ممنون🥰

فعلا دیروز سفارش دارم یه ماه دیگه اگه اضافه کردم میگم شما هم تهیه کنید.. سویق کامل و چندتا جداگانه گرفتم کره بادام زمینی کنجد شیره انگور بیسکوییت ساقه طلایی یا کیلویی.. با شیر محلی میکس کنید روزی ۲ لیوان بعنوان میان وعده.. قرص شیکوردین هم برای خنک کردن کبد و جوش نزدنه