2777
2789
عنوان

بی تفاوتی شوهر

266 بازدید | 7 پست

شوهرم تو هیچ کاری باهام همراهی نمیکنه مثلا خرید یا الان که باردارم میگه برو اتلیه عکس بگیر بارداری میگم چندجا بریم باهم بپرسیم میگه خودت برو منم بی خیالش شدم یا سونو بچه همه رو تنها رفتم ناراحتم شوهرای دوستام همه جا کنارشون هستن من همش تنهام🥺چیکارکنم؟!

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شرایط شوهرت نگاه کن نه که مقایسش کن با همسرای دوستاتون .

من بارداری پر خطر داشتم شوهرم هیچ سونو و ازمایش و...نیومد چون شرایط کاریش با من هماهنگ نبود حتی آمینو سنتز من تنها رفتم

❤️
به شرایط شوهرت نگاه کن نه که مقایسش کن با همسرای دوستاتون . من بارداری پر خطر داشتم شوهرم هیچ سونو ...

نمیدونم چی بگم بیشتر نداشتن حوصله هس تا وقت🥺

نمیدونم چی بگم بیشتر نداشتن حوصله هس تا وقت🥺

ببخشید گاهی وقتا اینجا اگه چیزی برای دلداری بگیم میگن یکی هست بگه مشکل من از تو بزرگتره😊ولی همسر من اصلا حوصله دکتر و ازمایش و....حتی کارای بانکی نداره .حتی حوصله قبض پرداخت کردن😊

به جاش قلب مهربونی داره .سلامت وتفریح من و دخترم براش مهمه .

یه بار حالم خیلی بد بود .اورژانسم شلوغ .با پرستارا دعوا میکرد فقط به خاطر اینکه امپول منو دیر زدن ....

یاسنگ کلیه دارم زنگ بزنم بگم درد دارم خودشو مثل جت میرسونه ....اینم خوبیهاش گفتم ....هرکسی کنار خوبی بدیهایی هم داره .خودتو اذیت نکن .یه روز که حالت خوب بود پاشو برو اتلیه چندتا عکس قشنگ بگیر .....

❤️
ببخشید گاهی وقتا اینجا اگه چیزی برای دلداری بگیم میگن یکی هست بگه مشکل من از تو بزرگتره😊ولی همسر من ...

فداتشم عزیزم بخدا شوهر منم مهربونه ولی این اخلاقش خیلی بد حوصله نداره کلا میدونم زندگی یکس دو روز نیس یه عمره ولی ادم گاهی دلش میگیره بخصوص تو بارداری خیلی حساس میشه ادم