2777
2789
آره  تازه خوبیش اینکه پسره رو تاحالا ندیده ازین رابطه های از راه دور و تازه ایرانی هم نیست😂

وای وای 😂🤣

اومده بود به من میگفت یه پسر موتوری ازم خواستگاری کرد تو خیابون بهش گفتم تو چی گفتی  میگه بی محلی کردم و گفتم خجالت بکش اولین بارته منو میبینی گفتم خب خداروشکر میگه ولی خیلی پشیمونم  قیافه من اون لحظه 😐

رسما داده بود اجاره بعدا فهمیدم کلا خیلی نابوده واسه این چیزا 

�🦋 چیز اندک که با اشتیاق تداوم یابد ، بهتر از فراوانی است که رنج آور باشد .
دقیقا منم  ولی خب موضوع اینه هر از چند گاهی ممکنه ببینمش تو مراسمات و ... و این باعث میشه یکم ...

محلش نده فکر کن اصلا وجود نداره 

من خداروشکر نمیبینمش توقع همچنین کاری رو نداشتم ازش بهش فکر میکنم سرم درد میگیره 

اخه ادم اینقد کثیف 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای 😂🤣 اومده بود به من میگفت یه پسر موتوری ازم خواستگاری کرد تو خیابون بهش گفتم تو چی گفتی &n ...

دوست منم همینههه 

رویاپردازی کرده با پسره بره تو فرانسه زندگی کنههه 

ولی من میدونم یارو داره اسکولش میکنه این پاک ساده اس خدایی موندم😐😂💔

محلش نده فکر کن اصلا وجود نداره  من خداروشکر نمیبینمش توقع همچنین کاری رو نداشتم ازش بهش فکر م ...

خیلی یه سری ها پست فطرتن  

من تا الان دوست صمیمی نداشتم 

فقط با دخترخاله ام که تقریبا همسن هستیم اونم توی هر موضوعی نه ولی باهم حرف میزنیم 

هیچ کس نباید به دایره ما نزدیک بشه هر چقدر یه نفر به ما نزدیک باشه قطعا میتونه ضربه بیشتری به ما بزنه 

یه مدت تو فکر این بودم که با یه نفر دوست صمیمی شم دیدم طرف دروغگوعه منم کشیدم کنار 

در کل با کسی نباید دوست صمیمی شد

Highest in the room
دوست منم همینههه  رویاپردازی کرده با پسره بره تو فرانسه زندگی کنههه  ولی من میدونم یارو ...

این یکی دیگه خیلی عالی بود 😂😂

تو کارتون های دیزنی زندگی نمیکرده احیانا 😂🤭

طرف پول داشته باشه واسه خودش خرج میکنه نه یه دختر مگر واقعا.... 

این یکی دیگه خیلی عالی بود 😂😂 تو کارتون های دیزنی زندگی نمیکرده احیانا 😂🤭 طرف پول داشته باشه و ...

اصن موندم خدایی

بعد میگم اگه بری اونجا ولت کنه به حال خودت تو کشور غریب میخوای چی کار کنی اصن نمیفهنههه 

تازه برنامه ریزی کرده چند تا بچه و خونه و ....💀💀💀

من تا الان دوست صمیمی نداشتم  فقط با دخترخاله ام که تقریبا همسن هستیم اونم توی هر موضوعی نه ول ...

کار خوبی میکنی 

دقیقا جمله معروف میگه بزرگ ترین دوستت میتونه به بزرگ ترین دشمنت تبدیل شه 😑 یعنی خیلی حقه 

فکر کنم از امام علی بود 🤔

کار خوبی میکنی  دقیقا جمله معروف میگه بزرگ ترین دوستت میتونه به بزرگ ترین دشمنت تبدیل شه 😑 یع ...

بله از امام علی (ع) هست ولی در کل حتی حتی حتی نباید تمامی راز هامون رو نه تنها به دوست صمیمی بلکه حتی به مادر خودمون بگیم چون هر چیزی رو نباید گفت

Highest in the room
اصن موندم خدایی بعد میگم اگه بری اونجا ولت کنه به حال خودت تو کشور غریب میخوای چی کار کنی اصن نمیفه ...

انشالله مورد هدایت قرار بگیره 😐🤲

شاید پسره گولش زده 🤔

بله از امام علی (ع) هست ولی در کل حتی حتی حتی نباید تمامی راز هامون رو نه تنها به دوست صمیمی بلکه حت ...

آره مخصوصا مادرا تو دعوا 🤭😂😂 برعلیه آدم استفاده میکنن زبان سرخ سر سبز دهد بر باد 😂