2777
2789

من همیشه میچرخم 

پشت کنکوری ام تازرههه

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم فقط وضعیت من فرق داره ،

چون درسم تموم شده و بیکارم از سر بیکاری میام اینجا میچرخم 

زیاد از محیطش خوشم نمیاد چون گاهی با کاربرا بحثم میشه 

ولی خب کسی نیست باهاش حرف بزنم همینجا رو دارم

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز

امروز کلاسمون مجازی شد چقد ک بدم میاد⁦☹️⁩

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
اره  منم واسه همین نرفتم  مال من حضوری ولی گفتم هوا آلوده هست ولش کن😂

😂😂😂😐 افریییین

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
فکر کنم فقط وضعیت من فرق داره ، چون درسم تموم شده و بیکارم از سر بیکاری میام اینجا میچرخم  زی ...

من سرکار حوصلم سرمیره میام اینجا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁