2777
2789

سلام مامانا من بلد نیستم هر چی هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.میشه راهنماییم کنین.دخترم امروز وارد ده ماهگی شده.کلا هم دو تا دندون پایین رو داره.مبخوام جویدن و بلعیدن غذاهای نرم که آبکی یا پوره نیستن رو یاد بگیره.همه میگن از غذاهای انگشتی کمک بگیر ولی من نمیدونم غذاهای انگشتی سایزش چقدر یعنی باشه؟مثل هویج و سیب زمینی پخته یا موز به اندازه ای بزرگ که مثل دراز دراز یا حلقه حلقه خورد کنم چون پخته هست برداره گاز بزنه؟یا اندازه مثلا نخود کوچولو کوچولو که با دستش برداره بذاره دهنش خدا نکرده نتونست بجوه یا پرید گلوش خفه نشه؟اصلا کدومش خطرناکتره .واقعا نمیدونم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدری که بتونه راحت تو دستش بگیره. و از سرش کم کم بخوره،نه خیلی بلند که تکه بشه و نه خیلی کوتاه که ...

مثلا یه تیکه موز رو یا هویچ آبپز چه سایز ؟واقعا کودن و خنگ و گیج شدم نمیدونم چرا.اصن به سانتی متر بگو .مثلا بگو دو سانت در پنج سانت 

انقدرم نترس،کنارشی خودت دیگه

میدونی گلم.خیلی دست تنهام .کلا هیچکسم کمک ندارم.خونمونم طبقه هفته بدون آسانسور .همش میترسم میگم خدا نکرده بپذه تو گلوش نتونم کتری کنم تا من هفت طبقه برم پایین یوم از دست رفته.شاید فکرم مسخره به نظر بیاد ولی دست خودم نیست

مثلا یه تیکه موز رو یا هویچ آبپز چه سایز ؟واقعا کودن و خنگ و گیج شدم نمیدونم چرا.اصن به سانتی متر بگ ...

ببین یا نگینی خورد کن که حبه حبه بخوره مثلا یه سانتی.

یا هم تیکه های باریک که تو دستش بتونه گاز بزنه و اگرم گاز زد انقدری بزرگ نباشه که گیر کنه.

ببین یا نگینی خورد کن که حبه حبه بخوره مثلا یه سانتی. یا هم تیکه های باریک که تو دستش بتونه گاز بزن ...

با نگینی خرد کردن غذاهای نرم و پخته ممکنه هم یادبگیره جویدن و  خوردن غذاهای جامد رو هم خطرناک نباشه؟اگه آره دیگه اینطوری بهش بدم.

وااای خدا هر چییییییی میخوای از خدا بده بهت 

نرم بپزش که راحت بره پایین،کم کم یاد میگیره راحت میخوره.

مگه قراره برای همه ی بچه ها اتفاقی بیافته،اصلا شور نزن توکل به خدا کن و شروع کن.

بذار با ارامش و اشتها بخوره که از خوردن فراری نشه،

اگرم حس میکنی خیلی هنوز نی نی هست به قاشق له کن بذار جلوش.

اون با دست بخوره

با نگینی خرد کردن غذاهای نرم و پخته ممکنه هم یادبگیره جویدن و  خوردن غذاهای جامد رو هم خطرناک ن ...

عزیزم خوردن و  بلعیدن هم یه غریزه هست تمرین خاصی نپیخواد،پیبینی که خودش عین جاروبرقی میخوره،وسواس نباش که من پیر کردم خودم رو با وسواس روی بچه هام

میدونی گلم.خیلی دست تنهام .کلا هیچکسم کمک ندارم.خونمونم طبقه هفته بدون آسانسور .همش میترسم میگم خدا ...

حق داری عزیزم بترسی مادر و دلواپسی دیگه اونم بچه اول 

ببین فعلا انگشتی رو شروع نکن اگه تا الان غذای سفت ندادی اول غذاشو اگه میکس میکردی دیگع نکن فقط با پشت قاشق له کن بعد کته بده ابگوشت تیلیت شده نرم بده اینا رو خودش میجویه یاد میگیره بعد کم کم غذای انگشتی بده

نرم بپزش که راحت بره پایین،کم کم یاد میگیره راحت میخوره. مگه قراره برای همه ی بچه ها اتفاقی بیافته، ...

واقعا مرسی.عشقم مثلا برنج کته هم بریزم رو بشقاب هم خوبه دونه دونه برنجا رو برداره یا کته باید له کنم باهاش توپک کوچیک درست کنم بخوره؟

حق داری عزیزم بترسی مادر و دلواپسی دیگه اونم بچه اول  ببین فعلا انگشتی رو شروع نکن اگه تا الان ...

سلام گلم.نه از اون حالت کاملا پوره ترکش دادم.الان با پشت چنگال له میکنم دونه ها به اندازه نصف عدس کوچیکتره اابته حالت سوپ و مایع داره میدم بهش.حالا میخوام جامدم یاد بگیره کم کم

واقعا مرسی.عشقم مثلا برنج کته هم بریزم رو بشقاب هم خوبه دونه دونه برنجا رو برداره یا کته باید له کنم ...

اینجوری برای سرگرم شدنش خوبه،ولی من کته و اینها رو با قاشق نرم میکردم کم کم دهنش میذاشتم.اندازه ی یه سانت سر قاشق وقتی هم میدیدم اشتها داره بیشنرش میکردم حجمش رو.

سبزیجات و خوراکی هم بذار اول بپزه بعد نگینیش کن که خواصش خارج نشه

اینجوری برای سرگرم شدنش خوبه،ولی من کته و اینها رو با قاشق نرم میکردم کم کم دهنش میذاشتم.اندازه ی یه ...

چشم حتما همین کارا رو میکنم.اخه غذاهای خشک که مثل سوپ نباشه مثل کته اصلنننننن با قاشق دوست نداره.کلا دهنش رو میبنده قاشق دهنش نره یا تف میکنه بیرون یا عوق میزنه.باید آبکی باشه حتی دونه هاش کمی درشت باشه.برا همین گفتم شاید انگشتی خودش بخوره ترغیب بشه.🤕😭درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم