2777
2789

من خودم همسر خوب و نجیب و مهربان و بچه های خوبی دارم و پدر و مادرم که همیشه به فکرم هستن. ولی خیلی وقتا از زندگی شاکی هستم و به خاطر مسایل کاری یا مالی به درگاه خدا ناشکری می کنم و ناامید می شم یادم به این نعمت و لطف خدا نمیافته که اگر نبودن من هیچ بودم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتی

خانواده

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

شکر هیچ نعمتی رو اونطور که شایسته بوده به جا نیاوردم.

مثلا شکر لوزالمعده رو تا حالا یادمون بوده به جا بیاریم؟

یا خشک‌ نبودن چشم

یا فنر پلک چشم؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

من وقتی مریض میشم تازه میفهمم سلامتی ینی چی 

واقعا خدا رو شکر میکنم که حداقل سالمیم 

همسر خوبی هم دارم 

اما خانواده با محبتی نه اصلا نداشتم 

همیشه میگم خدایا شکرت ک همسر خوبی برام رسوندی 

به جز پدرم و خانوادم چیز دیگه ای ندارم

ن زیبایی ن سلامتی ن هیچ چیز دیگه ای

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

سلامتی بزرگترین نعمته

اما اگه بخوای دقیق بشی لحظه لحظه بایدخدا ر و فقط بخاطرهمین سلامتی شکرکنی....دست سالم داریم که خیلی ها تو حسرتش هستند...پای سالم...گوش...چشم...مغز...قلب....معده...روده

خیلی ها هستند سالها دوا و درمان میکنند تا مثلا باپاهاشون بتونن چندقدم بردارن

خدایا بی نهایت شکرت