2777
2789
عنوان

دختر بخواد موهاشو کچل کنه ، بده ؟

200 بازدید | 22 پست

موهام موخوره داره و سفید شده یه دسته از موهام . دو سه سالی هم ک حنا هندی مشکی زدم هر ماه و داغونتر شود رف.

موهام از بچگی مشکی پر کلاغیه

ولی الان بهمین دلایلی ک گفتم دیگه دوستشون ندارم.

تا حالا کسی تجربه داشته  تصمیم بگیره کلا بزنه از ته و رشد مجدد بکنه ‌؟ 

بنظرتون بخوام کوتاه کنم بگم چ مدلی کوتاه کنه ؟ من شاید بیشتر از ده ساله کوتاه نکردم .۲۵ سالمم هست

با خدا باش 

منم بعد از فوت خواهرم ریزش گرفت

امروز تا سرشونم کوتاه کردم و بیوتین هم خریدم 

فعلا بیوتین میخورم تا پر شه

شما هم مدل کرنلی کوتاه کن 

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز جالبی نیست که یه دختر موهاشو کچل کنه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
منم بعد از فوت خواهرم ریزش گرفت امروز تا سرشونم کوتاه کردم و بیوتین هم خریدم  فعلا بیوتین میخ ...

اکی مرسی .

بیوتین چیع ؟ 

ینی دکتر رفتی ؟ 

من قصد دارم کوتاه کنم بعد رسیدگی کنم با روغن و اینا

با خدا باش 
اکی مرسی . بیوتین چیع ؟  ینی دکتر رفتی ؟  من قصد دارم کوتاه کنم بعد رسیدگی کنم با روغن ...

نه بیوتین همینجوری داروخونه میده

روغن جواب نیست بیوتین بخر

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️
اها الان سرچ کردم دیرم . قرصشو بگیرم یا کپسولشو ؟  چند بار در روز بخورمش،؟

قرص 

اول ۶۰ تا پشت سرهمبعد یروز در میون تا اخر عمرت