2777
2789
عنوان

مهد کودک بهتره یا جامعه القرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 11920 بازدید | 70 پست

هیچ کدوم خانه های بازی مادر و کودک ببر بچه بازی می‌کنه تعامل داره از خودت هم دور نیست با هم هستین 

آموزش مستقیم زیر هفت سال ممنوعه 

از طرفی وقتی شاغل هستی مهد کودک بردن بچه و دور تر کردنش از خودت گزینه خوبی نیست واقعا 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب آخه باید تنها بفرستمش مشکلم اینه ولی دارالقران خودمم همراهش باید برم

نمیتونم نظرمو آزادانه بهت بگم یا دلیلمو فقط میتونم بگم بهتره با این سن جای مذهبی نفرستیش چون رو افکارش تاثیر میزاره

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم
بچه تا ۷ سالگس باید آزاد باسه و به دور از آموزش  مگه اینکه استعداد زیادی تو یه مورد داشته باشه ...

خودش دوست داره کلاس و اینا بره ولی میترسم زده بشه چون تو آشناهامون داشتیم رفت کلا از درس بدش میومد بعدش

میشه دلیلشم بگین

سرگرم میشه . بسته به سنش بهش بازی و چیزای دیگه یاد میدن  ولی جامعه قران برای بچه ۴ ساله سنگینه ‌ زده میشه زود   

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 
تو مهد قرآنی چه کارایی انجام میشد بازی و سرگرمی هم داشت؟

عزیزم من خودم به عنوان کسی که چند ماه کار کردم با بچه ها این سنی توصیه میکنم چند روزی رو امتحانی بری و از مادر ها تحقیق کنی، کلا چه مهد قرانی یا مهد کودک. 

بچه رو چند روز امتحانی بزار ببین خوشش میاد یا نه.... از حالاتش قشنگ متوجه میشی خوشحاله، کسله یا.... 

محور مهد قرانی عمدا روی بازی و سرگرمیه و اموزش های نامحسوس.... من خودم مستقیم تو موسسه قرانی کار میکردم، اصلا اموزش مستقیم نداشتیم.... 

و یکی مزایا مهمش اینه که کنار بچه ای و جو و کادرش نسبت به مهد های عادی یه قابل اعتماد تره. و بچه محتوای الکی یاد نمیگیره.

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

دارالقرآن با جامعه القران فرق داره. جامعه القران بیشتر بازیه و در کنارش قرآن هم کمی یاد میدن. با با ...

منم چیزای بدی راجع به مهدکودک شنیدم و دلیل انتخاب جامعه القرآنم همین بود که مادر حضور داره و میبینه چه خبره

آخه تنهایی ؟ وقتی همبازی نداره

عزیز تو مهد همسن و سال داره میتونه بچگی کنه روزی ۲ ساعت ببرش مهد

ولی انوزش قران براش زوده

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
هیچ کدوم خانه های بازی مادر و کودک ببر بچه بازی می‌کنه تعامل داره از خودت هم دور نیست با هم هستین&nb ...

خانه بازی هم میبرمش ولی گفتم شاید اگه با یه جمع ثابت باشه و دوست پیدا کنه براش بهتر باشه شایدم حق با شما باشه نمیدونم

خوب پیش خودم حوصله اش سر میره و همبازی نداره تنهاست

دختر کوچولوی من دو سالو نیمشه . فعلا که کم و بیش میرم سرکارم و اکثرا هم با من میاد‌اونجام براش محیطی درست کردم که بتونه بازی کنه‌  خودمم یه ریز دست از کار میکشم و باهاش بازی میکنم . خودت باهاش بازی کن  بجه شو مثل خودش

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol