2777
2789
عنوان

بچه ها حسودیم شده بدجور 😔

1406 بازدید | 59 پست

بچه ها با یه نفر تو کلاس دانشگاهمون تازه آشنا شدم دختره 

۲۴ سالش،بچه ها انقدر از خودش میگه مغز منو خورده گوشیشو آورد نشونم داد گفت تک دخترم این عکس دادشم ایران نیست ۱۲ سال امریکاس،مامان بابام قبلا امریکا بودن ،بابام ۴ سال نماینده مجلس بوده حتی اسم شهری که باباش نماینده بود گفت یادم رفت به خدا ،بعد گفت بابام دکترا داره استاد دانشگاس،شرکت داره خودشم یه ایفون ۱۳ پرومکس داره با یه مزدا۳ خیلی ام خوشتیپ میگیرده ….من باهاش دوست شدم ببخشید افسردگی گرفتم میخواستم باهاش بهم بزنم باید چیکار کنم ؟ روم نمیشه بهش بگم بهم زنگ نزن ؟ تنهاست اولین ترم اومده دانشگاه ما .آقا مستقیم بگم حسودیم میشه بهش اسم باباشم گفت زدم تو گوگل دروغ نمیگفت باباش بود واقعا باهاش عکس داشت .شما شده حسادت کنید؟ فکرم درگیرشه همش 😐😐😐😐چرا من نباید جای اون باشم ؟ 

دوستی با اینجور افراد خوب نیست همیشه آدمو از بالا نگاه میکنن

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم

اگه حس میکنی حسادتتو تحریک میکنه بدون اینکه دلشو بشکتی ازش فاصله بگیر 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به بعضی چیزا حسودیم میشه، خب حقم داری ولی اون میتونه کمکت کنه که به موقعیت بالاتری برسی، مثلا کار خوب جور کنه 

یا اصلا موقعیت برات مهم نیست! دوست پولدار داشتن خودش یک نعمت، خدارو چه دیدی شاید قدمی برای آیندت برداشت 

عزیزم به چیزی که داری قانع باش و دوستیت با این شخص حفظ کن 

البته اگر خودشو نمیگیره و هی من من نمیکنه ها

خب هر کسی یک شرایطی داره همه که مثل هم نمیشن به نظرم باهاش دوست بمون و مطمعن باش دوست خوبی میشه و آ ...

بله واقعا دختره خوبیه حتی میگفت هروقت پول خواستی بهم بگو یا کار خواستی بگو به بابام بگم کمکت کنه،ولی خب میکم این تاپیک زدم ببینم دوستیمو باهاش ادامه بدم یا نه چون من خانوادم خیلی معمولی هستن همیشه آرزوم بود ببینم این پولدارا چطوری زندگی میکنن